"LÖVÖLDÖZÉS" címkével ellátott hírek
Több órányi tárgyalás után őrizetbe vette a queenslandi rendőrség azt a két fegyverest, akik hétfőn Brisbane központjában rendőrökre nyitottak tüzet.
Lövöldözés volt Kentucky egyik kisvárosában szerda este, az ámokfutásnak két halálos áldozata van.
Lövöldözés tört ki a floridai Jacksonville-ben egy videojáték-versenyen vasárnap. A legfrissebb hírek szerint az elkövető lelőtt két embert, megsebesített további kilencet, majd végzett magával is.
A rendőrség szerint azonban erre még nincs bizonyíték.
A férfi túszul ejtett egy iskolai takarítónőt, de végül a rendőrök végeztek vele. A belga ügyészség szerint terrorcselekményről volt szó.
Előzetes letartóztatásban van a pénteki, texasi iskolai lövöldözés gyanúsítottja, aki a tettére egyelőre nem adott magyarázatot - közölték a hatóságok.
A legfrissebb jelentések szerint tíz halálos áldozata van a texasi Santa Fé városka középiskolájában helyi idő szerint pénteken reggel elkövetett lövöldözésnek, és többen megsebesültek. Két diákot letartóztattak, egyikük a gyanúsított.
Újabb lövöldözés volt pénteken egy amerikai középiskolában, ezúttal a texasi Houstontól délre fekvő Santa Fé városkában. Egyelőre nem tudni, hogy vannak-e áldozatok vagy sebesültek.
Egy egyetemi kutató tüzet nyitott négy kollégájára és megölte őket csütörtökön a nyugat-törökországi Eskisehir városban található Osmangazi Egyetem kampuszán - jelentette a Dogan török hírügynökség.
Az amerikai sajtó - rendőrségi közlésekre hivatkozva - részleteket hozott nyilvánosságra szerdán a YouTube videómegosztó kaliforniai székházánál lövöldöző nőről, és azt is tudni vélte, hogy indítéka nem magánéleti volt, hanem a cégen akart bosszút állni.
Hírek