"LUXEMBURG" címkével ellátott hírek
Érvénytelenítette a luxemburgi semmítőszék csütörtökön az úgynevezett LuxLeaks-botrányt kirobbantó kiszivárogtatók egyikére korábban kiszabott büntetést.
A két szövetség megállapodása értelmében az eredetileg kijelölt időpont előtt egy nappal, november 9-én rendezik meg a Luxemburg-Magyarország labdarúgó válogatott felkészülési mérkőzést.
Minden jel arra mutat, hogy egyes országokban már a rendfenntartó erők is odafigyelnek a környezetbarát autózásra.
Luxemburg vezeti az ezer lakosra jutó autók száma alapján felállított rangsort az Európai Unióban - derül ki az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat által pénteken közölt adatokból.
Luxemburg volt az Európai Unió leggazdagabb, Bulgária pedig a legszegényebb állama tavaly. Magyarország a sereghajtók között van.
Lezuhant egy luxemburgi lajstromozású katonai kisrepülőgép a máltai nemzetközi repülőtéren, legalább öt ember meghalt, a máltai kormány szerint francia határőrök utaztak a gépen - jelentette hétfőn a Times of Malta című napilap honlapja.
Az olyanokat mint Magyarország, ki kellene zárni az Európai Unióból - mondta a német Die Weltnek adott interjújában Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter.
Aszteroidák és az azokból kinyert nyersanyagok kereskedelmi hasznosítását tenné lehetővé elsőként Európában egy most készülő törvény segítségével Luxembourg - közölte újságírókkal Luxembourgban Etienne Schneider gazdasági miniszter.
Hosszú Katinka, Cseh László és Balog Gábor is egy-egy számban győzött vasárnap, a luxembourgi nemzetközi pénzdíjas úszóverseny befejező napján.
Nemes Jeles László filmje, a Saul fia kapta a luxemburgi CinEast filmfesztiválon a kritikusokból álló zsűri díját - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap szombaton az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó