"MADONNA" címkével ellátott hírek
Madonna szerint amikor 1991-ben együtt dolgozott Harvey Weinsteinnel, a producer szexuális ajánlatokkal zaklatta, és "átlépte a határokat". A sztár erről a The New York Times amerikai napilapnak adott interjújában beszélt.
Madonna aláírta az Eurovíziós Dalfesztiválon való fellépéséről szóló szerződést, így már szerepelhet a fesztivál szombati fináléjának szünetében - számolt be róla csütörtökön The Jerusalem Post.
Madonna lesz a sztárvendége az idei tel-avivi Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének. Az amerikai sztár két dalt fog előadni a fináléhoz kapcsolódó showműsorban május 18-án.
Egy Madonna ellenében hozott bírósági döntés szabad utat adott az amerikai énekesnő személyes tárgyainak, köztük egy Tupac Shakurtól kapott szakítólevél, valamint egy hajszálaival teli hajkefe elárvereztetésének.
Madonna leállíttatott egy szerdai New York-i árverést, amelyen intim tárgyait, köztük házibulin készült fotókat, egy Tupac Shakurtól kapott szerelmes levelet és egy hajszálaival teli hajkefét is áruba akartak bocsátani.
Malawiban a bíróság előtt kérte, hogy örökbe fogadhasson két kisgyereket.
Madonnától és Prince-től a Depeche Mode-on és a Dire Sraitsen át a Red Hot Chili Peppersig az 1980-as évek nemzetközi rockzenei főszereplőit, történéseit mutatja be A rock története című sorozat most megjelent harmadik kötetében Jávorszky Béla Szilárd és Sebők János.
Megkezdte tizennégy hónapos börtönbüntetésének letöltését Edi Lederman, az izraeli hacker, aki feltörte Madonna levelezését, ellopta és árulta legújabb, még kiadatlan dalait.
A tervezett egy helyett két koncertet ad decemberben Párizsban Madonna, mert az első fellépésére öt perc alatt elkelt minden jegy szerda reggel - közölte a Live Nation koncertszervező.
Madonna kisebb nyakrándulást szenvedett, amikor egyik táncosa véletlenül lerántotta a Brit Awards színpadáról.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft