"MADONNA" címkével ellátott hírek
Madonna lesz a sztárvendége az idei tel-avivi Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének. Az amerikai sztár két dalt fog előadni a fináléhoz kapcsolódó showműsorban május 18-án.
Egy Madonna ellenében hozott bírósági döntés szabad utat adott az amerikai énekesnő személyes tárgyainak, köztük egy Tupac Shakurtól kapott szakítólevél, valamint egy hajszálaival teli hajkefe elárvereztetésének.
Madonna leállíttatott egy szerdai New York-i árverést, amelyen intim tárgyait, köztük házibulin készült fotókat, egy Tupac Shakurtól kapott szerelmes levelet és egy hajszálaival teli hajkefét is áruba akartak bocsátani.
Malawiban a bíróság előtt kérte, hogy örökbe fogadhasson két kisgyereket.
Madonnától és Prince-től a Depeche Mode-on és a Dire Sraitsen át a Red Hot Chili Peppersig az 1980-as évek nemzetközi rockzenei főszereplőit, történéseit mutatja be A rock története című sorozat most megjelent harmadik kötetében Jávorszky Béla Szilárd és Sebők János.
Megkezdte tizennégy hónapos börtönbüntetésének letöltését Edi Lederman, az izraeli hacker, aki feltörte Madonna levelezését, ellopta és árulta legújabb, még kiadatlan dalait.
A tervezett egy helyett két koncertet ad decemberben Párizsban Madonna, mert az első fellépésére öt perc alatt elkelt minden jegy szerda reggel - közölte a Live Nation koncertszervező.
Madonna kisebb nyakrándulást szenvedett, amikor egyik táncosa véletlenül lerántotta a Brit Awards színpadáról.
Egyik táncosa véletlenül lerántotta Madonnát a Brit Awards színpadáról - a tekintélyes brit zenei elismerés idei díjkiosztó gálája valószínűleg a ceremóniára vendégelőadóként meghívott amerikai szupersztár jókora zuhanásáról lesz híres.
Mike Tyson korábbi nehézsúlyú profi világbajnok ökölvívó is közreműködik Madonna új albumán - derült ki a Rebel Heart című korong frissen közzétett dallistájából.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft