"MADZAGFALVI NAPOK" címkével ellátott hírek
A békési Falatka Állateledel támogatásával 2017-ben is keressük Madzagfalva legszebb kutyusait.
A "FALATKA" XII. Madzagfalvi Cicaszépségversenyre várjuk a jelentkezőket, ahová nemcsak fajtatiszta macskákat lehet nevezni.
Várjuk olyan 3-14 év közötti gyerekek jelentkezését, akik szívesen kifognák az aranyhalat, vagy legalábbis hisznek a horgász-szerencsében, na meg az ügyességükben!
Az elmúlt évek tapasztalatai alátámasztják, hogy a Madzagfalvi Napok programjai közül jelentős látogatottságú a "Békés kincsestára - helyi értékek tárháza” kiállítás.
A XIX. Madzagfalvi Napokat 2017. szeptember 1 - 3. között rendezzük meg, melynek során összesen 110 program várja az érdeklődőket.
Békés megyei „raphuszárok”, figyelem! Jól pörög a nyelved és nincs lámpalázad a színpadon? Akkor ezt a versenyt neked találták ki.
2017-ben is vár a Madzagfalvi Napok, egy hamisítatlanul békési rendezvény, ahol mindig történik valami, és mindenhol ismerősökkel, barátokkal futhatsz össze.
Idén is megrendezzük a "Békési Ízek Utcája" főzőversenyt a XIX. Madzagfalvi Napok keretein belül, melyre várjuk csoportok, baráti társaságok, közösségek, civil szervezetek, intézmények jelentkezését.
A kultúra, a hagyományőrzés és a sport területén kínál színes programlehetőségeket a Madzagfalvi Napok, amelyet szeptember 9. és 11. között rendeznek meg Békésen.
A Madzagfalvi Napok mínusz egyedik programján jártunk Békésen. A Békési Madzagos Házitermék Mustráját Izsó Gábor polgármester és Koszecz Sándor, a kulturális központ vezetője nyitotta meg.