"MADZAGFALVI NAPOK" címkével ellátott hírek
Tizenkettedik alkalommal vártuk a gazdik jelentkezését, a Falatka Madzagfalvi Cicaszépségversenyre, melyre idén is szebbnél-szebb macskák sorakoztak fel a zsűri előtt.
A Barta Kupa, 66-os Kártyajáték és Malombajnokság eredményei, melyet 2017.09.03-án délelőtt, a Békési Nyugdíjasok Egyesületének szervezésében rendeztek, az alábbiak lettek:
Idén 3 nevezővel többen indultak Madzagfalván házi készítésű szilvapálinkájukkal, összesen huszonöten.
Szombat este a Madzagfalvi Napok keretein belül díjazták Békés város tehetséges fiataljait. Idén négy békési fiatal vehette át Izsó Gábor polgármestertől az elismerést.
Ebben a pillanatban már legalább félezerrel zakatol, a három napos békési XIX. Madzagfalvi Napok programfolyam. Mostani írásunk azonban a nagykorú rendezvény legkisebb tesójára, azaz az I. Békési Fiatalok Találkozójára koncentrál.
A békési Falatka Állateledel támogatásával 2017-ben is keressük Madzagfalva legszebb kutyusait.
A "FALATKA" XII. Madzagfalvi Cicaszépségversenyre várjuk a jelentkezőket, ahová nemcsak fajtatiszta macskákat lehet nevezni.
Várjuk olyan 3-14 év közötti gyerekek jelentkezését, akik szívesen kifognák az aranyhalat, vagy legalábbis hisznek a horgász-szerencsében, na meg az ügyességükben!
Az elmúlt évek tapasztalatai alátámasztják, hogy a Madzagfalvi Napok programjai közül jelentős látogatottságú a "Békés kincsestára - helyi értékek tárháza” kiállítás.
A XIX. Madzagfalvi Napokat 2017. szeptember 1 - 3. között rendezzük meg, melynek során összesen 110 program várja az érdeklődőket.