"MAFFIA" címkével ellátott hírek
A dél-olaszországi Nápoly lakosai felvonulással sürgették vasárnap a hatóságokat, hogy állítsa le a camorra helyi bűnszervezetnek a város utcáin zajló háborúját. A klánok közti leszámolás legutolsó súlyos sérültje egy 4 éves kislány volt.
Nagyszabású razzia kezdődött szerda reggel több európai országban az olasz maffia calabriai ága, a hírhedt 'Ndrangheta ellen, a művelet központja a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartomány.
Maffiához hasonlította Irán vezetését Mike Pompeo amerikai külügyminiszter Los Angelesben iráni amerikaiak közössége előtt mondott vasárnap esti beszédében.
Az olaszországi szervezett bűnözéstől lefoglalt üres épületekben helyeznék el a bevándorlókat, így keresve megoldást a migránsok elszállásolására - közölte a római belügyminisztérium a bevándorlók elhelyezéséről hétfőn tartott egyeztetést követően.
Kiss László úszókapitány lemondása után az úszóedzőket képviselő edzőbizottság tagjai különösen rosszul érezhetik magukat: a bukás előtti napon az úszószövetség még beterelte őket a Kisst megerősítő szövetségi nyilatkozat mögé. Aki azt akarja, hogy a versenyzői jelentős versenyeken ússzanak, kénytelen volt beállni a felsőbb akarat mögé – mondta egyikük a hvg.hu-nak.
Az olasz maffiának hamis bankjegyeket gyártó pénznyomdát leplezett le péntek hajnalban Nagyváradon a román rendőrség és a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) - közölte a Mediafax hírügynökség.
Toto Riina egykori keresztapa, a Cosa Nostra szicíliai bűnszervezet volt vezére elárulta, hogyan követte el a maffia a Paolo Borsellino szicíliai ügyész elleni 1992-es merényletet.
A szicíliai éttermek asztalainál szerveződik újra a Cosa Nostra bűnszervezete - írta a La Repubblica olasz napilap vasárnap a maffiózók pezsgős, osztrigás "üzleti" lakomáiról közölt cikkében.
Lezárta a kutatást a 38 éve eltűnt szakszervezeti vezető, Jimmy Hoffa maradványai után szerdán a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI). hasonlóan az a nyom is hamisnak bizonyult.
Lehullt a lepel az elmúlt 20 év legsúlyosabb politikai botrányáról. Kiderült, hogy a baloldal lepaktált az alvilággal a 2010-es választások előtt. A Gyurcsány-Bajnai-kormány az ördöggel is cimborált, hogy a választásokat befolyásolja és megtartsa hatalmát - olvasható dr. Kovács József sajtóközleményében.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft