"MAGNA CUM LAUDE" címkével ellátott hírek
2014 egy nagyon fontos éve a Magna Cum Laude zenekarnak. Az idén 15 éves banda több fontos dologgal is készül a jeles év kapcsán. Mező Misiék ősszel új nagylemezzel jelentkeznek, majd az év végén egy nagyszabású jubileumi koncertre készülnek a fővárosban.
Dézsi Csilla Szegeden orvosi egyetemre jár. Puju Robin idén érettségizett Békéscsabán az Andrássy Gyula Gimnáziumban, jelenleg az ELTE első éves pszichológiaszakos hallgatója. Sztojka Csaba, a Dobozi Általános Iskola nyolcadikos tanulója. Egy általános- és egy középiskolás fiú, egy egyetemista lány.
Dézsi Csilla Szegeden orvosi egyetemre jár. Puju Robin idén érettségizett Békéscsabán az Andrássy Gyula Gimnáziumban, jelenleg az ELTE első éves pszichológiaszakos hallgatója. Sztojka Csaba, a Dobozi Általános Iskola nyolcadikos tanulója. Egy általános- és egy középiskolás fiú, egy egyetemista lány.
Az ősz folyamán lesz fél évszázados a békéscsabai Hajnal utcai óvoda. Az intézmény vezetői egy pompás műsorral ünnepelték meg csütörtökön a kerekded évfordulót, ahol többek között Mező Misi, a Magna Cum Laude aranytorkú frontja is mikrofont és gitárt ragadott. Az énekest az ovi és az élete kereszteződéséről faggattuk.
A Magna Cum Laude hagyományos karácsonyi koncertje évek óta az egyik legnagyobb december végi mulatság Budapesten. A tavalyi, szintén a Syma Rendezvényközpontban tartott évzáró koncert rekord nézőszámmal és különleges tartalmával hatalmas sikert aratott. A gyulai banda idén sem hagyja cserben a rajongóit, december 28-án fülbemászó slágerekkel és vidéki lakomával várja a közönséget.
A Magna Cum Laude zenekar a napokban nemcsak koncertezni érkezett Gyergyószentmiklósra, hanem ajándékokat is vitt a Böjte Csaba atya által vezetett Szent Anna Otthon lakóinak. Az ősszel megnyílt otthonban jelenleg húsz kisgyermek él, ám jövőre hatvan hátrányos helyzetű gyermeket szeretnének még fogadni. Az együttes életében nem ez az első alkalom, hogy jótékonykodik. A tehetséges fiatalok, valamint a hátrányos helyzetben lévők megsegítésére hozták létre a Magna Cum Laude Alapítványt, amely ezúttal a rajongói klubbal kiegészülve fogadta a felajánlásokat.
Legújabb, Belső égés című albumának bemutatójával fűszerezi meg hagyományos karácsonyi koncertjét a Magna Cum Laude zenekar, amely hamisítatlan vidéki hangulatú mulatsággal várja rajongóit december 28-án a SYMA Rendezvénycsarnokban.
Egy nappal ezelőtt már beszámoltunk nektek a Szegedi Ifjúsági Napok fenomenális első napjáról, most pedig folytatnánk helyszíni tudósításunkat a csütörtöki programról.
A szombaton zárult Tusványosi Szabadegyetem a Magyar Teátrum külön helyszínen fogadta a látogatókat. Fekete Péter ötletgazda, a Békés Megyei Jókai Színház igazgatója egy kicsit a szűkebb pátriája sikerének is örülhetett, hiszen a Magna Cum Laude is meghívót kapott. A gyulai együttes a nagyszínpadon adott koncertet.
Vasárnap éjszaka bezárta kapuit Gyomaendrődön a PartneRock Fesztivál. A három nap alatt több ezer ember tombolt a Neoton, az Edda, Tóth Gabi, a Hooligans, a Magna Cum Laude és az utolsó fellépő, a Republic számaira.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft