"MAGYAR BAJNOKSÁG" címkével ellátott hírek
Baji Balázs országos csúcsától alig elmaradva, 13.29 másodperccel nyert 110 m gáton a 122. atlétikai magyar bajnokság második napján.
Pascal RAW Fekvenyomó Magyar Bajnokság lesz Vésztőn.
Az év legrangosabb utánpótlás versenye a Magyar Bajnokság- az utánpótlás korosztálynál is. A tét is óriási,hiszen nem csak a hivatalos magyar bajnoki címek találnak gazdára, de a verseny döntően befolyásolja az aktuális világversenyre kijutást is.
A Linamar - Békéscsabai Röplabda SE csapata, vasárnap az MTK Budapest gárdáját fogadja a Magyar Bajnokság alapszakaszának 11. fordulójában.
A hétvégén rendezték meg Dorogon az Utánpótlás Kick-boksz Magyar Bajnokságot, feszültséggel teli előzmények között 30 klub közel 300 indulójával.
A címvédő Győr nyert az FTC ellen a női kézilabda Magyar Kupa szombati dabasi fináléjában, így történetében tizedszer lett első. A bronzmérkőzésen a Siófok diadalmaskodott a Veszprém felett.
Legutoljára pénteken, április 11-én kora este, szokás szerint elsőnek szállt ki a csapatszállító kisbuszból, aranyéremmel a nyakában. Követték őt a győztes sereg tagjai, 16 csinos, cserfes, vidám lány, az ő mellkasukat is aranyérem díszítette. Meg a gyúróét is. A Békéscsabai Előre Női Kézilabda Club junior csapata NBI-es magyar bajnokként tért haza a Gödöllői négyes döntőről. A helyszínen a Ferencváros, a Győr és a Siófok csapatainak játékosai gratuláltak a legjobbaknak.
Élete első versenyszezonját kezdte meg tavasszal a békéscsabai Kiss Virág testépítő fitnessmodell (model physique), a thaiföldi székhelyű WBPF (World Bodybuilding and Physique Federation) regisztrált, 160 centiméter magas versenyzője.
A magyar bajnokság a 27. a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS európai bajnokságokat rangsoroló, 21. századra vonatkozó listáján.
Nem indul a következő idény során az Európa Kupában és a bajnokságban sem a legutóbb az NB I negyedik helyén végzett Mediteam Szeged női kosárlabdacsapata.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft