"MAGYAR BANKSZÖVETSÉG" címkével ellátott hírek
A Magyar Bankszövetség elnöke szerint a mostani növekedési ciklus a magyar gazdaságtörténetbe óriási sikertörténetként fog bevonulni, és Magyarország egy következő válságot sokkal kisebb problémákkal fog átvészelni, mint eddig bármikor az elmúlt száz évben.
Alaposan kiverte a biztosítékot a gyulai Kásler Árpád, a Haza Nem Eladó Mozgalom Párt elnökének országgyűlési képviselő-választási szórólapja Battonya független polgármesterénél, dr. Karsai Józsefnél, aki két parlamenti ciklus alatt volt a mezőkovácsházi választókerület országgyűlési képviselője.
Tízezer lakosa sincs a Békés megyei, egykori Csanád vármegyei Mezőkovácsházának, városközpontjában mégis négy történelmi jelentőségű épület található. Amiről még a helybéliek sem nagyon tudnak. Közülük kettő az 1956. évi forradalom és szabadságharc miatt nevezetes.
A jövő héten tárgyal a kormány a Magyar Bankszövetséggel a devizahitelesek valószínűleg utolsó mentőcsomagjáról. Az elképzelések szerint forintosítanák a devizahiteleket, a törlesztőrészleteket pedig kamattámogatással csökkentenék. Az eredeti hírekkel ellentétben lehet, hogy a segítséget minden devizahitelesre kiterjesztenék.
A magyar bankszektor a törvényi előírásoknak megfelelően 2013. január elsejével megkezdte a tranzakciós illeték beszedését - közölte a Magyar Bankszövetség szerdán.
Egyelőre nem ad interjút a Magyar Bankszövetség Békéscsabán született, kedden lemondott elnöke, dr. Patai Mihály. Annál inkább a Szemben Gyurcsánnyal, Bajnaival és a bankuralommal című, Békéscsabán kiadott könyv (2009) főszereplője, dr. Karsai József battonyai független polgármester.
A bankszövetség elnöke lemond, amennyiben a parlament változtatás nélkül elfogadja a szerdán bejelentett intézkedéseket.
A Magyar Bankszövetség szerint a kormány felrúgta a bankszövetséggel az elmúlt év végén kötött megállapodást, és az ígért összeg dupláját vetik ki a bankokra a sárgacsekk-adóval.
Ha ötezer ember gyűlik össze szombaton a gyulai Kossuth téren, nagyon örülünk, de ha csupán húsz, akkor is elégedettek leszünk - nyilatkozta a hír6.hu-nak Kásler Árpád, a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének (BAÉSZ) elnöke.
A Bankszövetség hétfői elnökségi ülésén tekinti át, hogy milyen beadványt nyújtsanak be az Alkotmánybírósághoz a végtörlesztés miatt - válaszolta egy kérdésre Patai Mihály, a Magyar Bankszövetség elnöke az MGYOSZ pénteki budapesti csúcstalálkozóján.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft