"MAGYAR FÉRFI VÍZILABDA VÁLOGATOTT" címkével ellátott hírek
A magyar férfi vízilabda válogatott nyerte az Európa Kupa zágrábi nyolcas döntőjét: Märcz Tamás együttese a vasárnapi fináléban a házigazda világbajnoki címvédő horvátokat győzte le 10-8-ra.
A magyar férfi vízilabda-válogatott kiváló mérkőzésen 12-11-re legyőzte az olasz csapatot az Európa Kupa Zágrábban zajló nyolcas döntőjének szombati elődöntőjében. Märcz Tamás együttese ezzel biztosította helyét a júniusi, belgrádi világliga-szuperdöntőben, amelynek győztese elsőként szerez kvótát a jövő évi tokiói olimpiára.
A magyar férfi vízilabda-válogatott az olasz nemzeti együttessel vív meg az Európa Kupa zágrábi nyolcas fináléjának szombati elődöntőjében.
A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-8-as győzelmet aratott kedden Győrben az orosz csapat felett, ezzel biztosította csoportelsőségét a világliga selejtezőjének A jelű négyesében.
Hosszú Katinka és Milák csodálatos ezüstérme után, a magyar vízilabda válogatott is megszerezte az ezüstösen csillogó érmet. Az első negyedben 4 góllal mentek el a horvátok, aztán a magyarok csak futottak az eredmény után. A végeredmény: Magyarország-Horvátország 6-8. A közönség elképesztő szeretete és támogatása mellett mégis győztesként szállhattak ki a vízből.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft