"MAGYAR KOSÁRLABDA VÁLOGATOTT" címkével ellátott hírek
A továbbjutásról már lemaradt magyar férfi kosárlabda-válogatott magabiztosan 84-65-re legyőzte hétfőn a horvátokat a világbajnoki selejtezősorozat hatodik, utolsó fordulójában.
A magyar férfi kosárlabda-válogatott hosszabbítás után legyőzte Hollandiát vasárnap a világbajnoki selejtezősorozat második szakaszának negyedik fordulójában a budapesti Tüskecsarnokban, ezzel életben tartotta kijutási esélyeit.
Véget ért egy álom, de csodálatos volt mindvégig együtt álmodni a fiúkkal Kolozsváron és Isztambulban is. Szerbia-Magyarország 86:78.
Szerdán még mindig a keddi diadal hatása alatt volt Ivkovics Sztojan, a férfi kosárlabda Európa-bajnokság legjobb 16 csapata közé jutott magyar válogatott szövetségi kapitánya.
Fiatalos lendülettel veszi az akadályokat, egyedüli 15 évesként került be az U16-os korosztályos válogatottba, a tavalyi évben szinte minden összejött neki, így idén nehéz lesz felülmúlnia az előző esztendőt. A békéscsabai származású fiatalember Magyarország egyik legsikeresebb kosárlabdázója lehet a jövőben.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft