"MAJÁLIS" címkével ellátott hírek
Tudom, szegénységi bizonyítvány/nem, de eddig még a tévében sem láttam Nemzeti Vágtát. De most 1-jén: igen, illetve félig… Ugyanis a második előfutamban bekövetkezett egy baleset, ezáltal egy komoly időcsúszás lépett fel a programban, ez okból kifolyólag a szervezők elhalasztották délutáni döntőt. Így félig üres kézzel jöttem haza.
Az ellenállást nem lehet feladni, az ellenzéki politizálás egyetlen kritikus feltétele az összefogás - hangoztatták az MSZP vezető politikusai kedden Budapesten, a párt városligeti majálisán.
Nagy, két napos családi majális zajlott számtalan programmal Sarkad több helyszínén, több ezer érdeklődő számára. Hétfőn a fáklyás felvonulás, kedden Fenyő Miki koncertje, és az Éden-tó fölötti óriási tűzijáték zárta Békés megye legnagyobb jamboree-ját.
Újkígyóson kétnapos majálissal ünneplik 2018. április 30-án és május 1-jén az egy éves Park Étterem és Kávézót
Füzesgyarmat Város Önkormányzata rendezésében ismételten megrendezésre került a Városi Majális a Kastélypark Fürdő területén. A délelőtti és kora délutáni programokon a füzesgyarmati óvodások néptánc bemutatóját tekinthették meg az érdeklődők, valamint a Galóc együttes műsorát élvezhették a családok. MIndeközben a pörkölt és gulyásfőző verseny résztvevői elkészítették ízletes fogásaikat. A 11 induló csapatból három dobogós helyzett, valamint két különdíjas született. A díjakat Prohászka Béla Venesz és Olimpiai díjas Meserszakács, mint a zsűri elnöke adta át. A majálisi program lezárásaképpen Kadlott Karcsi adott koncertet.
A XIX. Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál harmadik napja a régi majálisok hangulatát idézi majd. A II. Sajtos Majálison főzőcsapatok versenyeznek, hideg és meleg ételek készítésével. Ezzel egy időben kezdődik a gyomaendrődi lovasok, hintósok felvonulása.
Az öt szakszervezeti szövetség idén ismét együtt tartja a majálist a Városligetben. A rendezvény a Városligeti Szakszervezeti Emlékkő megkoszorúzásával kezdődik ma délelőtt 10 órakor - közölte az egyik résztvevő, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) az MTI-vel.
Május elsején megelevenedett Füzesgyarmat. A munka ünnepe alakalmából rendezett Majálison kiléphettünk a szürke hétköznapokból. Kihasználhattuk a Kastélypark Fürdő, valamint a rendezvény által nyújtott szórakozási lehetőségeket.
Két gyerekkel és némi lázzal igencsak meggondolandó, hová menjen az ember lánya május elsején. Persze, felénk, a kisvárosban nincs sok opció, gyakorlatilag mindenhol ugyanaz a felhozatal – pepitában.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft