"MAKRA NOÉMI" címkével ellátott hírek
Az év első versenyét, ezen a hétvégén rendezték meg, a kétnapos MATSZ-PROLAN Női Felnőtt Szerbajnokságot, ahol két békéscsabai versenyző is a szerekhez állt.
Ezen a versenyen, a hétvégén születésnapját ünneplő tornászunk Makra Noémi, nagyot alkotott, hisz az összetett egyéni rangsor harmadik helyezését érte el.
A magyar női tornászválogatott a múlt heti, glasgow-i Európa-bajnokságon két kvótát szerzett a jövő júniusi, minszki Európai Játékokra.
A magyar tornászok a felnőttek között két aranyérmet nyertek a Kiskunfélegyházán rendezett Matolay Elek női nemzetközi emlékverseny vasárnapi szerenkénti döntőiben.
A női tornászok csütörtökön rajtoló berni Európa-bajnokságán dől el, hogy Makra Noémi vagy Kovács Zsófia utazik-e a nyári riói olimpiára. Az áprilisi tesztversenyen kvótát szerzett két versenyző mind a négy szeren versenyez a kontinensviadalon.
Az olimpiai indulásra is esélyes Makra Noémi betegség miatt nem szerepel a pénteken kezdődő torna országos bajnokságon, amely egyben Európa-bajnoki válogatónak is számít.
Kovács Zsófia és Makra Noémi is olimpiai kvótát érő helyen végzett a tornászok Rio de Janeiróban rendezett tesztversenyén, de a szabályok szerint csak egyikük lehet majd ott a nyári játékokon.
Egy ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyar tornászválogatott tagjai a japán Nagojában rendezett Toyota Kupán.
Makra Noémi gerendán, Böczögő Dorina talajon győzött vasárnap a győri Audi Arénában, a tornászok mesterfokú bajnokságán.
A nőknél Makra Noémi felemáskorláton és Dévai Boglárka ugrásban, a férfiaknál Boncsér Krisztián talajon, Hídvégi Vid lólengésben és Dudás Norbert gyűrűn győzött a tornászok mesterfokú bajnokságán, a szerenkénti finálék első napján a győri Audi Arénában.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft