"MALAC" címkével ellátott hírek
Tavasz van. Arra voltunk kíváncsiak, miként reagál erre a tényre egy szezonális étlappal működő étterem Békéscsabán. Azért látogattuk meg Békés megye legmagasabbra értékelt éttermét, a Brill Bisztrót, hogy osszanak meg velünk néhány, az étterem által kínált kora tavaszi ételreceptet. Egyúttal szerettünk volna abba a háttérmunkába is bepillantani, amit egy szezonális átállás jelent számukra.
Új technológiával betegségnek ellenálló malacot állítottak elő az első sikeresen klónozott emlős, Dolly bárány megalkotói.
Nem mindennapi látványnak lehettek szemtanúi a bukaresti Dorobanților sugárúton sétálók: egy lány pórázon vezette a bugyiba öltöztetett malacát.
Csalás az a videó, amelyen egy malac egy fuldokló kecskegidát segít ki egy tavacskából az Egyesült Államokban. A felvétel tavaly ősz elején került fel a világhálóra, és azóta hétmillióan voltak rá kíváncsiak.
A babona szerint nem mindegy, mit eszünk az újév első napján. A hagyományos ételek fogyasztása bőséget, szaporaságot, főleg anyagi gyarapodást ígér. A lencse, a bab, vagy bármilyen apró szemes étel fogyasztása pedig szerencsét hoz - legalábbis így tartja a fáma.
Kutyatejtestvér lett egy kecskegida és egy malac - és persze több kutyakölyök egy brazil kisvárosban, Meridianóban.
A Kolbászfesztivállal összeforrt Békéscsaba neve, október nem múlhat el „disznólkodás” nélkül a viharsarki megyeszékhelyen. A rendezvényen 100 ezer körüli vendég vesz részt, de szeretik-e a látogatók a kolbászt? Ezt kutattuk a Nap kérdésében.
Vízi mentőnek csapott fel egy malac: fuldokló kecskegidát segített ki egy tavacskából az Egyesült Államokban.
Hat hónapi börtönbüntetésre ítélte egy új-zélandi bíróság azt a férfit, aki strucctojással dobta meg feleségét, amiért annak házi kedvence, egy malac feldúlta házukat.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft