"MARATON" címkével ellátott hírek
A 29 éves Matt Campbellnek két héten belül ez volt a második maratonja, alighanem túlvállalta magát.
Rátámadt egy medve egy maratoni futóra az amerikai Új-Mexikó állam északi részén lévő nemzeti parkban.
Komoly előkészületeket kellett tennie Tim Peake űrhajósnak, hogy a súlytalanság állapotában is le tudja futni a maratont.
Sorozatban kilencszer nézte meg Az ébredő Erő című új részt egy amerikai mozilánc által rendezett Star Wars-maraton nyertese.
Legyőzte az összes indulót Bartha László magyar maratonista, aki éjjel-nappal futott Európa leghosszabb terepfutó versenyén.
Tízezer-hatszázan neveztek a különböző távokra a 30. - az idén először kétnapos - SPAR Budapest Maraton Fesztivál első napján.
Minden korábbinál többen vesznek részt az idén először kétnapos Spar Budapest Maraton Fesztiválon, melyre több mint 26 ezren adták le nevezésüket.
Csere Gáspár és Staicu Simona is az olimpiai kvalifikációs szinten belüli idővel teljesítette a vasárnapi Berlin Marathont, így jelenleg 13 magyar atléta nevezhető a jövő évi riói olimpiára.
Jól sikerült a pályán sokszoros magyar bajnok Papp Krisztina bemutatkozása a maratoni távon: 2:37 órán belüli idővel a nyolcadik helyen ért célba a rangos rotterdami viadalon.
Zahorán Ádám nyerte a németországi Zeilben rendezett hegyimaratoni futóversenyt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft