"MARCO ROSSI" címkével ellátott hírek
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és Dzsudzsák Balázs korábbi csapatkapitány is a győztes Luka Modricot tette az első helyre a nemzetközi szövetség (FIFA) Év játékosa-szavazásán.
A magyar labdarúgó-válogatott zárt kapuk mögött és győzelmi kényszerben játssza első hazai mérkőzését kedden a görögök ellen a Nemzetek Ligájában.
Vereséggel debütált a kispadon Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután csapata szombat este 1-0-ra kikapott Finnországban az újonnan indult Nemzetek Ligája első fordulójában.
Több szempontból is új korszak kezdődik a magyar labdarúgó-válogatottnál, amely szombat este Tamperében Finnország vendégeként kezdi szereplését az első alkalommal kiírt Nemzetek Ligájában.
Ellenféltől függetlenül minden mérkőzésen a győzelem a célja Marco Rossinak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, aki szombaton a Finnország otthonában sorra kerülő Nemzetek Ligája-nyitányon mutatkozik be a kispadon.
Hivatalosan is munkába állt Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
Élete egyik legboldogabb napjának nevezte a mait Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott kedden kinevezett új szövetségi kapitánya.
Marco Rossi váltja a belga Georges Leekenst a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.
Supka Attila vezetőedző nem hosszabbítja meg szerződését a Budapest Honvéd labdarúgóklubbal, utódja az olasz Marco Rossi lesz.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft