"MARGITSZIGET" címkével ellátott hírek
El kell bontani azt a teniszpályát, aminek a helyére stadion épülne, és nem lesz olcsó a munka.
Átadták hétfőn a margitszigeti Casino felújított épületét, amely a 17. vizes világbajnokság alatt a szervezők egyik otthonául szolgál.
Két nap alatt két férfit állít bíróság elé az ügyészség a Margitszigeten elkövetett szeméremsértés miatt - közölte a Fővárosi Főügyészség.
Akik győznek, azok a boldogok! Ez már csak így van, minden olyan versenyen, ahol lejátsszák a kisdöntőt és a döntőt is. A harmadik helyezett általában boldogabb, mint a magasabban rangsorolt második helyezett, és ez mindig meglátszik az eredményhirdetésnél is. A két győztes csapat játékosai vidámak, boldogok – még az érmeik színe, az arany és a bronz is hasonlít egymásra -, az ezüstérmes pedig még a megemésztetlen, feldolgozatlan vereség keserűségével kénytelen részt venni a ceremónián.
Akik győznek, azok a boldogok! Ez már csak így van, minden olyan versenyen, ahol lejátsszák a kisdöntőt és a döntőt is. A harmadik helyezett általában boldogabb, mint a magasabban rangsorolt második helyezett, és ez mindig meglátszik az eredményhirdetésnél is. A két győztes csapat játékosai vidámak, boldogok – még az érmeik színe is hasonlít egymásra -, az ezüstérmes pedig még a megemésztetlen, feldolgozatlan vereség keserűségével kénytelen részt venni a ceremónián.
Vannak sportágak, amelyekben az Európa bajnokságot sokkal nehezebb nyerni, mint világbajnokságot, vagy akár olimpiát. A szárazföldi csapatsportok közül ilyen a kézilabda, a vízi csapatsportok közül ilyen a vízilabda. Egyszerűen azért, mert ezek annyira európai sportágak, annyira ehhez a kontinenshez kötődnek, hogy a világ legjobb válogatottjai közül az első nyolc európai, majd csak utána következik valamelyik másik kontinens válogatottja.
A vízilabda Európa bajnokság második hetére kibővült a margitszigeti Hajós Alfréd uszoda hatezres nézőtere, ugyanis a szervezők újabb 300 nézőnek teremtettek optimális körülményeket a mérkőzések megtekintéséhez. Igaz, hogy nem a Margitszigeten, hanem néhány kilométerrel arrébb, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, a Március 15. téren felállított Európa bajnoki központban építettek fel egy mini uszodát és egy hatalmas 10x14 méteres kivetítőt.
A budapesti vízilabda Európa bajnokság megnyerésébe egy héttel ezelőtt hét együttes (Magyarország, Szerbia, Horvátország, Spanyolország, Montenegró, Olaszország, Görögország) is nagyjából ugyanolyan eséllyel vágott bele. A vízilabdás társadalom intelligens társaság, bizonyítja ezt az is, hogy mind a hét aspiráns válogatott vezetője ugyanazokat nevezte meg potenciális esélyesként, kiemelve, hogy ellenfeleik kiváló játékerőt képviselnek.
A Margitszigeti ásványvíz palackozásának újraindításáról szándéknyilatkozatot írt alá a Fővárosi Vízművek Zrt. és a Szentkirályi Ásványvíz Kft. kedden Budapesten.
Elfogtak két magamutogató férfit a rendőrök vasárnap reggel a fővárosban, a Margitszigeten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft