"MARIHUÁNA" címkével ellátott hírek
A Szegedi Ítélőtábla tárgyalja kedden annak a két vésztői férfinak az ügyét, akiket kábítószerrel való visszaélés bűntettében, valamint vétségében ítélt el a Békés Megyei Bíróság első fokon idén márciusban.
Egyre inkább a marihuána válik a fiatal amerikaiak kedvenc drogjává. Ezzel párhuzamosan csökken a metamfetamin származékok fogyasztása - derül ki az amerikai Substance Abuse and Mental Health Services Administration kutatásából.
A közelmúltban a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Osztálya egy héten belül két marihuána termesztőt fogott el. Az egyik esetben az elkövető egy miskolci családi ház padlásterében alakított ki szabályos ültetvényt. Jelentős mennyiségre elkövetett kábítószerrel való visszaélés miatt az elkövetők akár 5-10 évig terjedő szabadságvesztésre is számíthatnak - tájékoztatta szerkesztőségünket a rendőrség.
Hajdúszoboszló külterületén, egy szántóföldön akadtak marihuána-ültetvényre a rendőrök.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya nyomozást folytat visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt A. Attila 36 éves, büntetlen előéletű szigetszentmiklósi lakos ellen.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft