"MARIHUÁNA" címkével ellátott hírek
Izraelben Telegrass néven nyílt, internetes webáruház működik a marihuána adásvételére - jelentette a tízes tévécsatorna szombat esti hírműsora.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei megközelítőleg húsz kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban Röszkén - derül ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által kiadott sajtóközleményből.
Zacher Gábor a köztévében azt mondta, ideje elgondolkodni itthon a marihuána orvosi felhasználásáról.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei megközelítőleg öt kilógramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban Röszkén.
A marihuánafogyasztás legalizálását szorgalmazza a Magyar Liberális Párt, amely szerint a kriminalizáció nem vezet eredményre.
Több mint húsz kilogramm marihuánát találtak egy montenegrói férfi autójában elrejtve a rendőrök Röszkén - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-t vasárnap.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 9 kg marihuána gyanús anyagot találtak egy mikrobuszban Röszkén. A kábítószergyanús anyagot, valamint a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrség munkatársainak.
Belvárosi lakása pincéjében alakított ki kenderültetvényt egy szegedi házaspár, amellyel szemben vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.
Több mint tizenhárom kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy macedón férfi autójában elrejtve a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-t.
A rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki a gyanú szerint marihuánát adott egy fiatalnak Békéscsabán. Kábítószergyanús növényi törmeléket is találtak a ruházatában, amelyet a rendőrök lefoglaltak- tájékoztatta szerkesztőségünket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft