"MARIHUÁNA" címkével ellátott hírek
Több ezer, döntő többségében fiatal ember tüntetett szombaton Prágában a marihuána szabad fogyasztásának törvényi engedélyezéséért. A Million Marihuana March elnevezésű akciót 19. alkalommal rendezték meg a cseh fővárosban - írja az MTI.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei megközelítőleg 3 kg marihuána és hasisgyanta gyanús anyagot találtak egy spanyol rendszámú autóbuszban az M43-as autópályán. A kábítószergyanús anyagot átadták a rendőrség munkatársainak és az ügyben feljelentést tettek.
A rendőrség büntetőeljárást indított egy békési férfi ellen, aki marihuánát fogyasztott és a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján másoknak is adhatott a kábítószerből.
Több mint 17 kilogramm marihuánát próbált Németországba juttatni egy szerb férfi, akit csütörtökön fogtak el a mosonmagyaróvári rendőrök - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság péntek hajnalban a rendőrség honlapján.
Egy 42 négyzetméteres lakást bérelt egy 38 éves egri férfi, aki teljesen felszerelte az ingatlant marihuána termesztéséhez. A rendőrség végül négyzetméterenként két növényt talált a féfinél.
Az előzetes szakvélemény alapján összesen 2,3 kilogramm marihuánát, 0,6 kilogramm hasist, 33 gramm bódító hatású gombát, 114 gramm speedet és 1492 darab extasy tablettát találtak a rendőrök egy újpesti testvérpárnál a házkutatások során - közölte a rendőrség a honlapján.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 7 kg marihuána gyanús anyagot találtak egy szerb autóbuszban Röszkén. A kábítószer gyanús anyagot a rendőrség munkatársainak átadták és az ügyben feljelentést tettek.
Megrongált egy autót egy férfi Szeghalmon. A rendőri intézkedés közben zavartan viselkedett, az emiatt elvégzett gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála.
Több megkérdezett magyar orvos is arról beszélt a hirado.hu-nak, szigorú feltételek mellett indokoltnak tartaná a marihuána tudatmódosító hatású összetevőjének használatát betegek kezelésében. Az Országos Idegtudományi Intézet főorvosa szerint jó hír az epilepsziával élőknek, hogy hamarosan Magyarországon is klinikai teszt kezdődik egy kannabisz-származékból készült gyógyszerrel. Ennek az orvosságnak, amely hivatalosan még nem engedélyezett, nincs tudatmódosító hatása.
Több mint 1 kilogramm marihuánát találtak a rendőrök Röszkén egy busz szerb utasánál.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft