"MÁRTON ANITA" címkével ellátott hírek
A súlylökő Márton Anita a hetedik helyen végzett a kínai Nankingban rendezett keddi nemzetközi versenyen.
Márton Anita a kilencedik helyen végzett a női súlylökők között Sanghajban, az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat második állomásán.
A súlylökő Márton Anita harmadik helyen végzett a dobóatléták Európa Kupájának második napján a szlovákiai Somorján.
A súlylökő Márton Anita és a kalapácsvető Halász Bence is győzelmi esélyekkel indul a hétvégén a szlovákiai Somorján sorra kerülő téli dobó Európa Kupán, amelyen 38 ország 329 atlétája vesz részt.
A súlylökő Márton Anita idei legjobbjával bronzérmet nyert a glasgow-i fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon.
A címvédő Márton Anita bejutott a női súlylökés döntőjébe a glasgow-i fedettpályás atlétikai Európa-bajnokság pénteki nyitónapján.
A 13 fős magyar csapatból a pontszerző helyre pályázó Krizsán Xénia mutatkozik be először a pénteken kezdődő glasgow-i fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon. A női súlylökés döntőjét vasárnap rendezik.
Féléves kihagyás után egyre jobb formába lendül a súlylökő Márton Anita, aki a március eleji, glasgow-i fedettpályás Európa-bajnokságon kétszeres címvédőként szeretne ismét harcban lenni az aranyéremért.
Több mint 30 fős lesz a magyar válogatott a hétfőn kezdődő berlini atlétikai Európa-bajnokságon, s a létszám a következő napokban még bővülhet. A csapatban a legnagyobb név a világbajnoki bronzérmes Baji Balázs, a legnagyobb hiányzó pedig a fedettpályás világbajnok Márton Anita.
Amint az várható volt, a súlylökő Márton Anita nem indul az augusztus 6-án kezdődő berlini Európa-bajnokságon.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft