"MEGGYILKOLTA" címkével ellátott hírek
Lezárta a nyomozást a rendőrség az újévkor Szegeden meggyilkolt vajdasági lány ügyében, emberölés miatt javasolnak vádemelést az áldozat 29 éves barátjával szemben - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.
Nem lehet többé egyedi, elszigetelt esetekről beszélni a német sajtóban Susanna néven azonosított 14 éves mainzi lány megerőszakolása és meggyilkolása után, Németországnak fel kell ismernie, hogy új helyzet állt elő, amelyet leginkább a "kultúrák összecsapásaként" lehet jellemezni - mondta Susanne Schröter etnológus a Die Welt című német lapnak.
Vádat emelt különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy ellen elkövetett emberölés miatt a Heves Megyei Főügyészség egy domoszlói férfi ellen, aki nem gondozta idős, mozgásképtelen édesanyját, ezáltal a halálát okozta - tájékoztatta a vádhatóság pénteken az MTI-t.
Fundamentalista fegyveresek meggyilkoltak Afganisztánban egy indiai írónőt, aki bestsellerré vált könyvben írta meg a tálibok elöli drámai és kalandos menekülését az 1990-es években.
Tel-Avivban meggyilkoltak és lefejeztek egy romániai magyar nőt, aki tíz éve dolgozott háztartási alkalmazottként Izraelben - jelentette csütörtökön a manna.ro hírportál.
Palesztin támadó késsel megölt egy zsidó telepest kedd reggel Ciszjordániában - közölte az izraeli rendőrség és a mentőszolgálat.
Jogerősen életfogytiglani szabadságvesztéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla azt a berettyóújfalui asszonyt, aki 2010-ben brutálisan meggyilkolta a férjét.
Bokrok közt szeretkező párra támadt egy oroszlán Zimbabwéban és halálra marta a nőt. A férfi pucéran rohant ki a közeli útra segítségért.
A rendőrség közleménye szerint a férfi szerda este három embert megölt, kettőt megsebesített.
Megkezdődött hétfőn a Kecskeméti Törvényszéken annak a 46 éves férfinak büntetőpere, aki 2011-ben Kerekegyházán megfojtotta élettársát, majd megpróbálta feldarabolni.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft