"MEGHALT" címkével ellátott hírek
Elhunyt Hirt Ferenc, a Fidesz országgyűlési képviselője.
Tüskés rája csípésébe halhatott bele egy ausztrál férfi Tasmánia partjainál - számolt be róla a BBC hírportálja.
A 444. hu szerint 62 évesen szombaton Bécsben tragikus hirtelenséggel elhunyt dr. Princz Gábor, a Postabank egykori elnök-vezérigazgatója – értesítette az ATV-t Princz családja, ami nekrológot is közölt
A házuk udvarán, egy vízzel teli aknába esett és elhunyt egy 18 hónapos kisfiú. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.
Elhunyt kanyaróban egy másfél éves kislány Izraelben, aki nem volt beoltva - jelentette a helyi média, és közölte, súlyos kanyarójárvány dúl az ultraortodox vallásosok körében.
Hatvanhét éves korában elhunyt Magos Judit hatszoros Európa-bajnoki aranyérmes asztaliteniszező, a sportág történetének egyik kiemelkedő alakja.
Helikopter-balesetben harmadmagával életét vesztette Szaak Karapetján, az orosz főügyész helyettese - jelentették csütörtökön orosz hírügynökségek.
Texasban elhunyt Peggy Sue, Buddy Holly azonos című slágerének ihletője - derül ki a család keddi tájékoztatásából.
Szeptember 26-án délután búcsúztatják P. Szabó Ernő újságírót, művészettörténészt Budapesten - közölte az Új Művészet folyóirat szerkesztősége.
Betegeket szállító kisbusz gázolt halálra egy gyalogost Lentiben, a Damjanich utcában - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó