"MEGHALT" címkével ellátott hírek
Nyolcvan éves korában elhunyt Tandori Dezső Kossuth-díjas író, költő, műfordító, intermediális grafikus, a nemzet művésze - közölte a Petőfi Irodalmi Múzeum és a Digitális Irodalmi Akadémia a család nevében szerdán az MTI-vel.
Rokonok között alakult ki vita Bélmegyeren, egy családi házban. Miközben a rendőrjárőrök a helyszínen tájékozódtak, az egyik családtag rosszul lett. Azonnal megkezdték a férfi újra élesztését, de már nem tudtak segíteni rajta.
Kilencvenhat éves korában elhunyt Baránszki Tibor, aki a második világháború idején Magyarországon ezrek életét mentette meg - közölte szerdán az MTI-vel az elhunyt fia, Forgács Péter szemészprofesszor.
Életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna.
Meghalt 79 éves korában Ámosz Oz világhírű izraeli író - közölte a The Jerusalem Post című izraeli lap online kiadása.
Elhunyt Hirt Ferenc, a Fidesz országgyűlési képviselője.
Tüskés rája csípésébe halhatott bele egy ausztrál férfi Tasmánia partjainál - számolt be róla a BBC hírportálja.
A 444. hu szerint 62 évesen szombaton Bécsben tragikus hirtelenséggel elhunyt dr. Princz Gábor, a Postabank egykori elnök-vezérigazgatója – értesítette az ATV-t Princz családja, ami nekrológot is közölt
A házuk udvarán, egy vízzel teli aknába esett és elhunyt egy 18 hónapos kisfiú. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.
Elhunyt kanyaróban egy másfél éves kislány Izraelben, aki nem volt beoltva - jelentette a helyi média, és közölte, súlyos kanyarójárvány dúl az ultraortodox vallásosok körében.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés