"MEGHALT" címkével ellátott hírek
Elhunyt Udvardy Anna filmproducer, gyártásvezető, Deák Kristóf Mindenki című Oscar-díjas kisjátékfilmjének producere - közölte az MTI-vel a Magyar Filmművészek Szövetsége pénteken.
Elhunyt János, Luxemburg korábbi nagyhercege - jelentette be fia, Henrik nagyherceg Luxembourgban kedden.
Meghalt egy hétéves fiú, akire kedden délután egy jánoshalmi ház udvarán ráesett egy matrac - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel szerdán.
Egy nő meghalt, huszonnyolcan pedig rosszul lettek miután egy valenciai Michelin-csillagos étteremben ettek a múlt héten.
Nyolcvan éves korában elhunyt Tandori Dezső Kossuth-díjas író, költő, műfordító, intermediális grafikus, a nemzet művésze - közölte a Petőfi Irodalmi Múzeum és a Digitális Irodalmi Akadémia a család nevében szerdán az MTI-vel.
Rokonok között alakult ki vita Bélmegyeren, egy családi házban. Miközben a rendőrjárőrök a helyszínen tájékozódtak, az egyik családtag rosszul lett. Azonnal megkezdték a férfi újra élesztését, de már nem tudtak segíteni rajta.
Kilencvenhat éves korában elhunyt Baránszki Tibor, aki a második világháború idején Magyarországon ezrek életét mentette meg - közölte szerdán az MTI-vel az elhunyt fia, Forgács Péter szemészprofesszor.
Életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna.
Meghalt 79 éves korában Ámosz Oz világhírű izraeli író - közölte a The Jerusalem Post című izraeli lap online kiadása.
Elhunyt Hirt Ferenc, a Fidesz országgyűlési képviselője.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft