"MEGNYITÓ" címkével ellátott hírek
Egy bölcsőde szobái pontosan olyan magasak, mint bármelyik lakószoba, az ablakok is ugyanakkorák, sőt az ajtók is. Mégis, amikor sok felnőtt gyülekezik egy bölcsődei, gyermekbútorokkal berendezett csoportszobában, úgy érzik magukat, mint Gulliver Liliputban.
Közép-európai idő szerint 3 óra előtt bevonult a magyar csapat a Maracana Stadionba a riói olimpia megnyitóján.
364 napja vártuk, hogy újra felhangozzék a mondat: Hajrá Békés megye, hajrá kolbászfesztivál!, és végre itt van, eljött, újra együtt töltjük.
Az étkezőben és a földszinti drink bárban azonnal szemet szúrt a míves kivitelű Polyák borlap, mely olyan kellemesen kínálja magát, hogy az ember, ha akarja, ha nem kénytelen belelapozni. És amint ezt megteszi, nem is csalatkozik, valóban borokról szól a borlap, méghozzá alföldi borokról. A kunszállási Polyák Borászat – Kunszállás a Bács-Kiskun megyében, a kecskeméti járásban található, körülbelül kilencven kilométerre Szarvastól.
A békési megyeszékhely szívében, a Széchenyi liget szomszédságában áll a Sörházként ismert épület, ezt újították fel és bővítették ki egy új épületszárnnyal. Így jöhetett létre a négycsillagos Munkácsy Hotel, amiben 24 szobában, apartmanban 50 szálláshely várja a Békéscsabára érkezőket.
Csülök, sör, zene, jókedv és szikrázó napsütés. Ez várta azokat az érdeklődőket, akik kilátogattak a 14. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé nyitónapjára. Az első hordó folyékony kenyeret idén is ejtőernyősök segítették a földetérésben.
Csülök, sör, zene, jókedv, és szikrázó napsütés. Ez várta azokat az érdeklődőket, akik kilátogattak a 14. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé nyitónapjára. Az első hordó folyékony kenyeret idén is ejtőernyősök segítették a földet érésben.
A Munkácsy Mihály Múzeum Tégla termében Lipták Pál személyének tiszteletére kiállítást szerveztek, melynek megnyitójára április 29-én csütörtökön került sor.