"MEGÖLTE" címkével ellátott hírek
Egy embert megölt, három másikat megsebesített, majd magával is végzett egy osztrák férfi a Veszprém megyei Káptalanfán - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője péntek reggel az MTI-vel.
Tizenhárom év fegyházra ítélt kedden a Pécsi Ítélőtábla egy Zala megyei nőt, aki egyetlen késszúrással megölte volt férjét. Az ítélet jogerős, a táblabíróság 15 évről enyhítette két évvel a büntetést.
Megkéselte feleségét egy szentpéterszegi férfi hétfőn saját házukban, az asszony a helyszínen belehalt sérüléseibe - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon.
Rendszeresen bántalmazta édesanyját egy férfi a Békés megyei Mezőhegyesen. A nő május 26-án életét vesztette, fia ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett miatt javasol vádemelést a rendőrség.
Őrizetbe vettek egy fiatal férfit, aki két évvel ezelőtt megölte a nagyapját, majd elrejtette a holttestet - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden a honlapján.
Megölte mozgássérült fiát, majd magát egy pusztaföldvári nő. A 63 éves asszony lehetséges indítékait még vizsgálják, de tette akkor is sokkoló, ha bebizonyosodik a legvalószínűbb verzió: a fia betegsége érzett túlzott aggodalom lehetett a kiváltó ok - írja a híradó.hu.
A 38 éves hegyikerékpárost megtámadta és megölte az amerikai Montana állam Glacier Nemzeti Parkja közelében a medve - közölték a helyi hatóságok.
Több családtag is a házban tartózkodott, amikor az 51 éves vej meggyilkolta a 87 éves maffiózót Kanadában.
Egy 16 éves lány megölte 25 éves élettársát Cegléden. A rendőrök elfogták a lányt, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.
Ismeretlenek festékszóróval az oroszlángyilkos szót írták fel annak az amerikai fogorvosnak a floridai nyaralójára, aki nemrégiben világszerte állatbarátok ellenségé vált azáltal, hogy vitatott körülmények megölte Zimbabwe híres oroszlánját, Cecilt - közölték szerdán amerikai híroldalak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó