"MEGSZŰNIK" címkével ellátott hírek
Június 15-től megszűnnek a roamingdíjak az Európai Unióban, így a távközlési cégeknek belföldi díjakért kell mobilszolgáltatást biztosítaniuk az unión belül időszakosan külföldre utazók számára.
Megszűnik az ügyvédek sikerdíja, de várhatóan lesz számukra minimális rezsióradíj és rendszeres, kötelező továbbképzés az új ügyvédi törvény Igazságügyi Minisztérium által a napokban nyilvánosságra hozott tézisei szerint - támaszkodik a Népszava írásár a híradó.hu.
Több mint 30 - eddig alap vagy osztatlan képzésben megjelölhető szakot számol fel az oktatásirányítás. Olyanokat is, amiért korábban még tüntettek.
Nyáron megszüntetik a Kliket - jelentette be Rétvári Bence az ATV-ben.
Megszűnik márciustól a The Independent és vasárnapi testvérlapja, a The Independent on Sunday nyomtatott kiadása. Jevgenyij Lebegyev, a centrista liberális irányzatú brit lapcsoport orosz tulajdonosa pénteken bejelentette azt is, hogy a két lap a jövő hónap végétől online változatban lesz elérhető.
A Dohányipari és Dohánykereskedelmi Dolgozók Szakszervezete (DDDSZ) szerint a 400 embert foglalkoztató központi trafikellátó létrehozásával egyidejűleg 1000-1200 ember munkája szűnik meg. A dolgozók aggódnak a jövőjük miatt - írja pénteki közleményében a szakszervezet.
Az euróövezetben eddig majdnem 4 millió állás szűnt meg a gazdasági-pénzügyi válság miatt az EY könyvvizsgáló és pénzügyi tanácsadó cég elemzése szerint.
Két hivatalt és egy nonprofit társaságot szüntet meg a kormány az év utolsó napján, ezek közül a két hivatalnak nem lesz jogutódja.
Döntött a kormány a munkaerő-piaci intézményrendszer átalakításáról, melynek részeként a Nemzeti Munkaügyi Hivatal (NMH) feladatköreit 2015. január 1-jétől részben a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM), részben az Országos Tisztifőorvosi Hivatal veszi át - közölte a minisztérium kedden az MTI-vel.
Jogutód nélkül megszűnik a Nemzetgazdasági Tervezési Hivatal (NTH) az év végén - a kormány erről szóló rendelete a Magyar Közlöny hétfői számában jelent meg.