"MEGSZŰNT" címkével ellátott hírek
Július 26-tól megszűnt a magánszemélyek 75 százalékos mértékű különadója, már a 2018. január 1-jétől megszerzett jövedelmekre sem kell alkalmazni - hívja fel a figyelmet az adóhatóság a honlapján szerdán közzétett tájékoztatóban.
Megszűnt az Együtt - a Korszakváltók Pártja - jelentette be Juhász Péter, a párt elnöke a Facebookon szombaton.
A rendőrség feloldotta az útlezárást a 47-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol korábban közlekedési baleset történt.
Öt évvel ezelőtt, 2012. február 3-án reggel 6 órakor állt le 66 év működés után a Malév. A nemzeti légitársaság utolsó járata, az MA745-ös Helsinkiből háromnegyed tízkor landolt Budapesten. A cég felszámolása csak tavaly ősszel fejeződött be, új légitársaság pedig nem indult helyette, bár erre voltak próbálkozások.
Megsérült a távhővezeték Salgótarján belvárosi részén, emiatt több száz lakásban és számos közintézményben szünetel a távfűtés, valamint a melegvíz-szolgáltatás - tájékoztatta vasárnap reggel a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Bakondi György szerint megszűntek a tiltott határátlépések, amely a mélységi határellenőrzésnek köszönhető.
Megszüntette a Szegedi Felnőttoktatási Gimnázium és Szakképző Iskola fenntartását az Esély a Hátrányos Helyzetűeknek Közhasznú Alapítvány - közölte kedden Szegeden, sajtótájékoztatón a Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetője.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. által üzemeltetett országos közúthálózaton már sehol sincs érvényben teljes pályás korlátozás az ár- és belvíz helyzet miatt - közölte a cég szombaton az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft