"MEGSZÚRTA" címkével ellátott hírek
Emberölés kísérlete miatt indult eljárás egy hajmáskéri férfi ellen, aki vasárnap előbb megkéselte az élettársát, majd magát is megszúrta - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.
A Szeghalmi Rendőrkapitányság tegnap bűnügyi őrizetbe vett egy férfit.
Nyakon szúrta 44 éves testvérét egy 54 éves férfi december 26-án, délután Kiskunhalason - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
Emberölési kísérlet miatt indult eljárás egy 64 éves szentendrei lakos ellen, aki szombat délután megszúrta nevelt fiát egy ollóval – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap az MTI-vel.
Hátba szúrta volt élettársát egy 36 éves nő kedden Miskolcon, az asszonyt elfogták, a férfit a mentők kórházba vitték - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Családi veszekedést követően megszúrta nővérét egy férfi Csobádon, az asszonyt életveszélyes sérüléssel vitték kórházba - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Életveszélyes sérülést okozott késsel húga volt élettársának egy férfi a Békés megyei Vésztőn - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.
Megszúrta társát egy hajléktalan nő Budapest XVIII. kerületében, a pestszentlőrinci vasútállomás egyik elhagyatott épületében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap.
Megszúrta iskolatársát egy 16 éves mátészalkai diák, a fiú ellen emberölés bűntett kísérletének gyanúja miatt indult nyomozás - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombaton.
Megölte élettársát egy nő vasárnap Miskolcon, az asszonyt őrizetbe vették - tette közzé honlapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.