"MEGTALÁLTÁK" címkével ellátott hírek
A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap délelőtt megtaláltak egy battonyai lányt, aki engedély nélkül távozott abból a gyermekotthonból, ahol él.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei tegnap, 16 óra 30 perckor, Békéscsabán megtaláltak egy 17 éves lányt, akit az Esztergomi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresett.
Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap, Pusztaföldváron megtaláltak egy 17 éves szegedi lányt, akinek a Szegedi Rendőrkapitányság eltűnés miatt rendelte el a körözését.
A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei tegnap 10 óra 15 perc körül Sarkadon megtaláltak egy 17 éves kisújszállási lányt, akit eltűnés miatt keresett a Karcagi Rendőrkapitányság.
A rendőrök mentették meg egy nyírturai nő életét, amikor felkutatták az erdőben.
Eltűnt egy beteg férfi Dévaványán. A rendőrség rövid idő alatt megszervezte a keresését, a kutatásban polgárőrök is részt vettek. A férfit megtalálták, kórházba vitték.
Köszönőlevelet írt egy gyulai édesanya a Gyulai Rendőrkapitányság vezetőjének.
Egy felsőtárkányi panzióban töltötte az éjszakát egy férfival az a tizenegy éves kislány, aki húsvéthétfő délután tűnt el Egerből – írja a Blikk. A lap szerint valószínűleg az interneten csábította el a gyermeket a férfi. Édesanyja is ettől tartott korábban.
Édesanyja szerint épségben megtalálták 11 éves kislányát, aki hétfőn ment el egri otthonukból. A rendőrség szerint a felsőtárkányi vendéglátóhelyen volt, egy állampolgári bejelentés után bukkantak rá.
Ráadásul személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset sem történt szerdán Békés megyében.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft