"MEGTALÁLTÁK" címkével ellátott hírek
Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap, Pusztaföldváron megtaláltak egy 17 éves szegedi lányt, akinek a Szegedi Rendőrkapitányság eltűnés miatt rendelte el a körözését.
A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei tegnap 10 óra 15 perc körül Sarkadon megtaláltak egy 17 éves kisújszállási lányt, akit eltűnés miatt keresett a Karcagi Rendőrkapitányság.
A rendőrök mentették meg egy nyírturai nő életét, amikor felkutatták az erdőben.
Eltűnt egy beteg férfi Dévaványán. A rendőrség rövid idő alatt megszervezte a keresését, a kutatásban polgárőrök is részt vettek. A férfit megtalálták, kórházba vitték.
Köszönőlevelet írt egy gyulai édesanya a Gyulai Rendőrkapitányság vezetőjének.
Egy felsőtárkányi panzióban töltötte az éjszakát egy férfival az a tizenegy éves kislány, aki húsvéthétfő délután tűnt el Egerből – írja a Blikk. A lap szerint valószínűleg az interneten csábította el a gyermeket a férfi. Édesanyja is ettől tartott korábban.
Édesanyja szerint épségben megtalálták 11 éves kislányát, aki hétfőn ment el egri otthonukból. A rendőrség szerint a felsőtárkányi vendéglátóhelyen volt, egy állampolgári bejelentés után bukkantak rá.
Ráadásul személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset sem történt szerdán Békés megyében.
Jobban érezte magát, ezért hazaindult a kórházból egy fiú Hódmezővásárhelyen.
Szerencsésen megkerült egy méregdrága eljegyzési gyűrű, miután önkéntesek tucatjai napokig a kutattak utána a szemétben, bár a gyűrűt végül nem ők találták meg.