"MEGÜTÖTTE" címkével ellátott hírek
Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap, 12 óra 40 perckor előállítottak egy nőt, aki néhány órával korábban az orosházi kórházban bántalmazott egy ápolónőt.
Eljárást folytat a Dunakeszi Rendőrkapitányság egy budapesti férfi ellen, aki ököllel megütött egy kalauzt szombaton a Budapest és Vác között közlekedő vonaton - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a honlapján.
A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap 18 óra 40 perckor őrizetbe vettek egy román állampolgárságú férfit.
Jogerősen öt és fél évre ítélt a Kunszentmártoni Járásbíróság egy intézkedő rendőrnek orrcsonttörést okozó, büntetett előéletű cibakházi férfit - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok megyei főügyész szerdán az MTI-t.
Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, aki megütötte barátját egy okányi söröző előtt. A férfi elesett és súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.
A Sarkadi Rendőrkapitányság tegnap őrizetbe vett egy okányi férfit.
A rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki egy Békéscsabáról Vésztőre tartó vonaton bántalmazta a vasúttársaság egyik munkatársát.
Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, aki többször erőszakosan, megbotránkoztató módon viselkedett, rongált és meg akart ütni egy mentőápolót Békéscsabán.
A rendőrség befejezte a nyomozást egy békéscsabai férfival szemben, aki berúgta a volt élettársa lakásának bejárati ajtaját.
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki Újkígyóson, egy futballmeccsen arcon ütötte a bírót - írja a police.hu.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft