"MEGVILÁGOSODÁS NAPJA" címkével ellátott hírek
A Békés megyében hagyományos rendezvény az elmúlt évekhez képest újabb akciókkal, kedvezményekkel várja a kerékpárosokat.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága az idei évben is megrendezi a "Megvilágosodás Napja" kerékpáros akciót október 05-én.
A kerékpáros balesetek megelőzését célzó programot szervezett a rendőrség Békés megyében. A „Megvilágosodás napján” közel 1800-an vettek részt.
A program célja, hogy felhívja a figyelmet a láthatóság fontosságára. Az akció keretén belül a kerékpárosok kedvezményes áron vásárolhatnak lámpákat, prizmákat és ingyenes gravírozásra is lehetőségük nyílik. Este figyelemfelhívó felvonulás is lesz, a résztvevők pedig ajándéksorsoláson vesznek részt.
Békés megyében 12. alkalommal rendezte meg a rendőrség a „Megvilágosodás Napját”. A lámpafényes felvonulással zárult akcióban közel 1800 kerékpáros vett részt.
A láthatóság fontosságára igyekszik felhívni a figyelmet a rendőrség Békés megyében. A kerékpárosok kedvezményes áron vásárolhatnak lámpákat, prizmákat. Esti lámpafényes felvonulás is lesz és a rendezvény ajándéksorsolással zárul.
A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság október 2-án 11. alkalommal rendezte meg a Megvilágosodás Napját. Ősszel rövidülnek a nappalok és az időjárási körülmények miatt is egyre többet kell korlátozott látási viszonyok között közlekedni. A kerékpárosok esetében a biztonság egyik alapfeltétele, hogy láthatóak legyenek.
Kedvezményes vásárlási lehetőséggel és lámpafényes kerékpáros felvonulással igyekszik felhívni a figyelmet a rendőrség Békés megyében a láthatóság fontosságára.
Nagy sikere volt a láthatóság jegyében Békés megyében megszervezett rendezvénynek. A példamutató, figyelemfelhívó lámpafényes kerékpározáson 889-en bicikliztek.
Békés megyében 2014. október 3-án 20 településen 26 üzletben és szervizben vásárolhattak kedvezményes áron láthatóságot elősegítő kötelező tartozékokat és eszközöket a kerékpárosok.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft