"MEGYE II" címkével ellátott hírek
Az Előre pénteken játszotta le soron következő mérkőzését az ünnepek miatt. Sajnos a lila-fehérek csupán 0 - 0-s döntetlenre voltak képesek a Zalaegerszeg ellen. Az NBIII-as és a megyei bajnokságokban vasárnap folytatódott a tavaszi szezon, ahol igen sok meglepetés született.
Három NB-s csapatból csak a Békéscsaba szerzett pontot, ők is csak egyet. A Megye I-ben diadalmaskodott a Kondoros és a Szabadkígyós is, utóbbi telelhet az élen. A Körösladány kiütötte ellenfelét, hasonlóan tett a Csanádapáca és a Mezőkovácsháza is, egy osztállyal lejjebb.
Beszámolók - Rászolgált az egy pontra a Csabacsűd Kondoroson, több kiállítás volt Szeghalmon, mint gól, élre állt a Szabadkígyós tegnapi győzelmével. Az Elek rengeteg hibával játszott Mezőkovácsházán, így nagy arányban nyertek a hazaiak, a Békés és a Battonya idegenből hozta el a három pontot.
Ötöt rúgott hazai pályán a Mezőkovácsháza, kilencet idegenben az Újkígyós. A Vésztőnek sikerült egy pontot otthon tartania a Csorvással szemben. A Kondoros szomszédvári rangadón bukott két pontot, így a Szabadkígyós az élre állt nagyszénási győzelmével. Paprikás hangulatú mérkőzésen játszott döntetlent a Szeghalom.
Beharangozók - A dobogós csapatok közül a Kondorosnak és a Körösladánynak lesz nehéz dolga, előbbi otthon, utóbbi idegenben vív majd rangadót. A Szabadkígyós Nagyszénáson készül győzelemre, a másodosztályban pedig akár 16 pontra is nőhet a Mezőkovácsháza előnye, a harmadikkal szemben. Vésztő három hazai vereség után nyerni szeretne!
Beszámolók - Kondoroson sikerült nyernie a Szabadkígyósnak, Jaminában a Körösladánynak. A Szarvas otthon tartotta a három pontot, míg az Elek magabiztos győzelemmel őrizte meg harmadik helyét. A Sarkad meccsén az összes gól az első félidőben esett, a Megye I-ből kieső csapat két góllal nyert.
Beharangozók - Két veretlen csapat találkozik egymással Kondoroson, és ezen az összecsapáson az őszi első hely is eldőlhet. Szarvason is kemény csata várható, míg a Tótkomlós Gyomaendrődön próbál szerencsét. A Megye II-ben Eleken és Vésztőn is rangadót rendeznek, míg a két kieső helyen álló csapat is összecsap egymással.
Beszámolók - A Kondoros elégedett lehet az egy ponttal idegenben, a Rákóczi kiizzadta a győzelmet, míg a Körösladány - Méhkerék összecsapás, remek találkozót hozott. A második osztályban örülhet a győzelemnek a Mezőkovácsháza, hisz csak a hajrában nyertek, a Vésztő újabb vereségbe futott bele hazai pályán, ikszelt a Battonya.
A Szabadkígyós hozta a kötelezőt, így a döntetlent játszó éllovasokkal szemben javította helyzetét. A Battonya otthon tartott egy pontot, míg az Újkígyósnak hosszú idő után sikerült nyernie. Az NB II-es Békéscsabának is sikerült hoznia a kötelezőt, idegenben kapott ki a Gyula!
Beharangozók - Füzesgyarmaton lép pályára több hiányzóval is a Kondoros, ahol egyáltalán nem biztos, hogy győzni tud a csapat. Körösladányban a tavaszi bajnok vendégszerepel majd, míg a kiesési derbi lesz az I. és a II. osztályban is. Vésztőn megszakadhat valamelyik fél gyenge szériája, de az kérdés, hogy a hazaiak vagy a vendégek nyernek majd.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó