"MEGYEHÁZA" címkével ellátott hírek
Békés megyébe érkezett dr. Iustin Cionca, az Arad Megyei Tanács elnöke, dr. Coralia Cotoraci, az Aradi „Vasile Goldis" Egyetem rektora, Gabriela Chiricheu, az Arad Megyei Tanács projektekkel foglalkozó igazgatója és dr. Andrei Ando, az Aradi Kereskedelmi Kamara igazgatója.
A Csabai Kolbászfesztiválon Arad megye csapata is részt vett, megmutatták, milyen az Arad megyei kolbász, mennyiben különbözik a gyulai vagy a csabai kolbásztól.
Az orra után ment az ember. Mikor először találkoztak, már akkor feltűnt neki extravaganciája, többiektől különböző viselkedése. Másképpen hatott az érzékekre, mint a többiek. Volt benne valami megfogalmazhatatlanul vonzó. Valami, ami miatt felismerte, hogy teszik neki, hogy szeretné közelebbről is megismerni és szeretne vele közös életet is.
Ez a szervezet dönt arról, milyen értékek kerüljenek a Megyei Értéktárba, és azok közül melyeket javasolnak magasabb szintre emelni, a Hungarikum Bizottság felé továbbítani. Ezúttal öt értékről született határozat.
Farkas Zoltán a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke tartott tanácskozást az Idősügyi Tanács tagjaival. Beszélt céljairól, illetve a megyei önkormányzat munkáiról is, később pedig közösen megvitatták a hallottakat.
A jelek szerint a megyegyűlés képviselői lelkes és szigorú olvasói a Hír6.hu-nak. Erre lehet következtetni a napirend előtti szócsatákból. Ennél viszont szomorúbb, hogy a statisztikai hivatal régiós vezetője a megyék közötti sorrendben az utolsó előtti helyre rangsorolta Békést. Ez nem zavarta annyira a politikai felelősséget oly sokszor hangsúlyozó képviselőket, mint egy tudósításunk nagyon is vállalható félmondata.
A Csongrád Megyei Közgyűlés 15 millió forintból akadálymentesíti a megyeházát. A beruházást követően a mozgássérültek is meg tudják majd közelíteni a hivatali épületet.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft