"MELANIA TRUMP" címkével ellátott hírek
New Yorkban letették az amerikai állampolgári esküt a first lady, Melania Trump szülei csütörtökön.
Az amerikai first lady, Melania Trump, csütörtökön váratlanul a texasi-mexikói határra látogatott egy olyan befogadó központba, ahol illegálisan bevándorló szüleiktől elszakított gyermekekre vigyáznak.
Az amerikai first lady, Melania Trump veseműtéten esett át.
Ismét plágium ügybe keveredett Donald Trump amerikai elnök felesége, Melania Trump, akit ezúttal a héten elindított új kampánya miatt vett szájára az internetes közösség.
Melania Trump, az amerikai elnök hitvese fellépést ígért kedden az internetes zaklatás ellen.
Betartva korábbi ígéretét, Melania Trump kisfiával együtt repülőre szállt és végleg átköltözött Washingtonba. A modern amerikai történelemben ő az első first lady, aki nem férjével együtt érkezett a Fehér Házba.
Melania Trump - Donald Trump amerikai elnök felesége - és fiuk, Barron ősztől a Fehér Házban élnek - adta hírül kedden a Fehér Ház.
Alakulófélben van az amerikai first lady, Melania Trump munkatársainak csapata is az új elnöké mellett - jelentette csütörtökön a The New York Post című lap.
Melania Trump, a modellből lett ékszer- és ruhatervező útja hosszú volt az elnökfeleség pozícióig - olvasható a híradó.hu-n.
Néhány napja plágiummal gyanúsították meg, most pedig, úgy tűnik, ennél komolyabb vádakkal is szembe kell néznie Melania Trumpnak, Donald Trump republikánus elnökjelölt feleségének, egy szlovén oknyomozó újságíró szerint ugyanis a szlovén származású First Lady-jelöltnek, állítása ellenére, valószínűleg nincs is diplomája.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó