"MELANIA TRUMP" címkével ellátott hírek
Az amerikai first lady, Melania Trump veseműtéten esett át.
Ismét plágium ügybe keveredett Donald Trump amerikai elnök felesége, Melania Trump, akit ezúttal a héten elindított új kampánya miatt vett szájára az internetes közösség.
Melania Trump, az amerikai elnök hitvese fellépést ígért kedden az internetes zaklatás ellen.
Betartva korábbi ígéretét, Melania Trump kisfiával együtt repülőre szállt és végleg átköltözött Washingtonba. A modern amerikai történelemben ő az első first lady, aki nem férjével együtt érkezett a Fehér Házba.
Melania Trump - Donald Trump amerikai elnök felesége - és fiuk, Barron ősztől a Fehér Házban élnek - adta hírül kedden a Fehér Ház.
Alakulófélben van az amerikai first lady, Melania Trump munkatársainak csapata is az új elnöké mellett - jelentette csütörtökön a The New York Post című lap.
Melania Trump, a modellből lett ékszer- és ruhatervező útja hosszú volt az elnökfeleség pozícióig - olvasható a híradó.hu-n.
Néhány napja plágiummal gyanúsították meg, most pedig, úgy tűnik, ennél komolyabb vádakkal is szembe kell néznie Melania Trumpnak, Donald Trump republikánus elnökjelölt feleségének, egy szlovén oknyomozó újságíró szerint ugyanis a szlovén származású First Lady-jelöltnek, állítása ellenére, valószínűleg nincs is diplomája.
Donald Trump főtanácsadója, Paul Manafort kedden cáfolta, hogy Donad Trump feleségének, Melania Trumpnak a clevelandi konvenció elsó napján elhangzott beszéde plágium lett volna. Manafort - aki a Trump-kampány menedzsere is - kedden reggel több amerikai televíziónak is interjút adott és cáfolta, hogy Melania Trump "kimásolt" volna több mondatot Michelle Obama 2008-ban elmondott beszédéből.
A CNN által összeállított lista ötödik helyéig kúszott a volt köztársasági elnök, ezzel megelőzte Victor Pontát és a nemrég még az amerikai elnökjelöltségre is esélyes Ben Carsont is.