"MELEG" címkével ellátott hírek
Elmondta az osztálytársainak, hogy meleg. Ők azt mondták, ölje meg magát. Megtette.
A kilenc éve egy párt alkotó Vince és Balázs hosszú és bonyolult procedúrát csinált végig, hogy végre szülővé válhassanak. Kanadában született kislányuknak nem volt egyszerű magyar állampolgárságot szerezni, és elintézni azt, hogy mindkét édesapja nevét viselhesse.
A konstrukció csak elsőre tűnik bonyolultnak.
A Jobbik elnöke jogi lépéseket tervez egy, a személyét érintő tv-riport ügyében.
Az idei tavasz melegebb volt a szokásosnál - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat elemzéséből, amelyet pénteken juttattak el az MTI-hez.
A harmadik legmelegebb volt a tavalyi év Magyarországon 1901 óta, valamint a 2015-ös volt a 6. legmelegebb tél és a 4. legmelegebb nyár - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat által kedden a honlapján közzétett elemzésben.
Még nem okoz nagyobb gondot a jelenlegi viszonylag meleg időjárás sem a zöldségtermesztésben, sem a gyümölcsösökben - mondta a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (FruitVeB) elnöke kedden az MTI kérdésére.
Melegebb és esősebb volt a szokásosnál a téli időszak, különösen a február, amikor az átlaghőmérséklet 5 Celsius-fokkal haladta meg a sokéves átlagot. A legtöbb eső is februárban hullott, csaknem háromszor több, mint máskor - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-nek készített elemzéséből.
Az utóbbi 30 év nyarai voltak valószínűleg a legforróbbak az elmúlt több mint két évezredben - állapították meg tudósok egy újonnan megjelent tanulmányban, amelyben történelmi dokumentumok és fák évgyűrűi alapján rekonstruálták az elmúlt csaknem 2100 év hőmérsékletét - írja a BBC.
Az idei október volt a legmelegebb a feljegyzések 1880-as kezdete óta - közölte az amerikai óceán- és légkörkutató hivatal, a NOAA.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft