"MENEKÜLÉS" címkével ellátott hírek
A férfit autófeltörésen kapták, menekülőre fogta, aztán kivetette magát az erkélyről.
Egy rendőrt el akart ütni, egy másikat elsodort az az autóvezető, akinek kocsijára több lövést is leadtak a rendőrök csütörtök reggel Zalaegerszegen - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Súlyos összecsapások zajlottak az éjszaka folyamán Donyeck megyében a régió elszakadásáért küzdő fegyveresek és az ukrán katonák között. Szlovjanszk lakosságának nagy része elővigyázatosságból a pincékben töltötte az éjszakát.
A két 28 éves férfit a parlament épületéhez közeli Hohenstaufengasséban érték tetten rendőrjárőrök, amint éppen fel akartak törni egy gépkocsit.
Az iszlamista Muzulmán Testvériség számos támogatója halt meg vasárnap, amikor megpróbáltak megszökni börtönbe szállításuk közben - adta hírül a MENA egyiptomi hírügynökség.
Megpróbált elmenekülni az őt ellenőrző zalai rendőrök elől egy koszovói férfi, aki három embert akart Németországba csempészni - közölte a rendőrség honlapján kedden a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
Elfogtak egy férfit, aki autójával megpróbált elmenekülni az igazoltató rendőrök elől kedd hajnalban Tatabányán. Közben kidöntött egy közlekedési lámpát tartó oszlopot, majd kigyulladt kerekekkel hajtott tovább - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.
Százával találtak tűzvédelmi problémákat a középmagas lakóépületeket ellenőrző hatósági emberek, igaz, a házak többségében így is betartják az előírásokat.
Elfogtak egy 20 éves férfit Bácsbokodon, aki ellen vagyon elleni bűncselekmények miatt öt elfogatóparancs volt érvényben - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.
Egy szolgálaton kívüli rendőr fogott el hétfőn Tompán egy rablót, aki dulakodás után egy kisboltból a pénztárgép fiókjával és az abban lévő pénzzel megpróbált elmenekülni - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft