"MENEKÜLTKÉRDÉS" címkével ellátott hírek
Tovább emelkedett és meghaladta az 50 százalékot a menedékkérőkről negatívan vélekedők aránya Németországban egy csütörtökön ismertetett felmérés szerint.
A menekültek befogadása helyett vállaljanak más feladatokat a migrációval kapcsolatban azok az európai uniós (EU-) tagállamok, amelyek elzárkóznak a befogadástól - javasolja a német külügyminiszter.
Nem szabad megengedni, hogy a menekültügy az EU széteséséhez vezessen.
Új javaslattal állt elő Bulgária a menekültpolitikában.
A Líbiával kialakított humanitárius folyosókon keresztül 10 ezer menekült érkezik Európába jövőre - nyilatkozta Marco Minniti olasz belügyminiszter vasárnap a La Repubblica olasz napilapnak adott évzáró interjújában.
Gumibot, gázspray, elektrosokk, szabadjára engedett rendőrkutyák, illegális kitoloncolás, kiskorú áldozatok a magyar-szerb határon.
Korunk valóságával és szenvedésével való szembenézésre szólította fel egyháza tagjait Ferenc pápa, aki a menedékkérők táborait pokolhoz hasonlította a Szent Péter-bazilikában szerdán tartott szertartáson, amelyen öt új egyházi vezetőt emelt bíborosi rangra, tovább alakítva a pápaválasztó testület földrajzi összetételét.
Az Európai Parlament szerda délután 393 igen szavazattal elfogadta a magyar jogállamiság leépülése miatt aggódó határozatát.
Banglades a muszlim rohingja menekülteket egy olyan szigetre akarja kitelepíteni, amelyet dagály idején eláraszt a víz és ezért lakhatatlan.
Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint új migrációs útvonal van kialakulóban, amely kelet felől közelíti meg az Európai Uniót.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft