"MENTŐ" címkével ellátott hírek
Savaria Mentőcsoport néven ötven diák részvételével önkéntes mentőcsoport alakult az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Savaria Egyetemi Központjában - tájékoztatta Balogh Eszter, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője az MTI-t.
Megszűnt a papíralapú dokumentáció a mentések során - mondta Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.
Karácsonykor 5221 emberhez hívtak mentőt Magyarországon - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-vezetője csütörtökön az MTI-t.
Kishírünk a nagyvilágban.
Autójával balesetet okozott, majd megütötte az őt vizsgáló mentőst Mohácson egy zavartan viselkedő férfi, akitől lefoglaltak egy gáz-riasztófegyvert - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.
Egy ingerült férfi feltartotta a mentőket, ezzel veszélyeztetve egy beteg embert.
Stroke, szélütés gyanúja esetén azonnal a mentőket kell hívni, mert minden elvesztegetett percben idegsejtek milliói pusztulnak el – jelentette ki Vécsei László akadémikus kedden Szegeden, a Stroke-megelőzés éve 2016-2020 kampány keretében tartott sajtótájékoztatón.
A mentők egy nőhöz mentek ki, az ő élettársa támadt rájuk.
Négy év fogházra ítélték a gimnazistát, aki majdnem megölt egy mentőápolót. A tinédzsert átverte a dílere, marihuána helyett egy szintetikus szert adott neki, amitől rosszul lett. A mentősök kórházba akarták vinni a 16 éves fiút, ő viszont megijedt attól, hogy így kiderül a drogozás, ezért akart akár gyilkosság árán is megszökni a mentőből. A Kékfény riportja.
Mentőt hívtak a rendőrök egy férfihoz, aki tegnap 21 óra 30 perc körül egyedül gyalogolt Békéscsaba külterületén.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft