"MENTŐS" címkével ellátott hírek
Gyanúsítottként hallgatták ki azt a mentőautó-sofőrt, aki a zebrán elgázolt egy 16 éves lányt tavaly novemberben Békéscsabán - tájékoztatta a Békés Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.
Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, aki többször erőszakosan, megbotránkoztató módon viselkedett, rongált és meg akart ütni egy mentőápolót Békéscsabán.
Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség egy komlói férfi ellen, aki az őt szállító mentősre támadt - tudatta a Baranya Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
Szívinfarktust kapott egy mentő az Egyesült Államokban, miközben infarktusos beteget élesztett újra. Szerencséjére éppen kórházba száguldottak, és a gyors orvosi segítség megmentette mindkettejük életét - adta hírül a The Daily Mail című brit lap kedden.
Tarlótüzet oltó tűzoltókra és mentőre támadt egy férfi Szegeden - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.
Mentősre támadt egy férfi Sopronban a hétvégén - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedden.
A kihűlés veszélye fenyegette azt a 65 éves dorogi férfit, akire egy állampolgár talált rá csütörtök kora este Esztergom-kertvárosban. A férfi egy bokor tövében feküdt magatehetetlenül.
Szász Szabolcs a közelmúltban Tiszaújvárosban megrendezett „Mentőgépjármű-vezetők országos ügyességi és szakmai versenyéről” térhetett haza egy első hellyel. A Gyulai Mentőállomás munkatársa a KRESZ-teszt során hibátlan teljesítményt produkált.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft