"MERÉNYLET" címkével ellátott hírek
Letartóztatták az amerikai parti őrség egyik tagját, aki demokrata párti politikusokat, aktivistákat és újságírókat akart meggyilkolni - közölte a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) csütörtökön.
Őrizetbe vett a francia rendőrség hat szélsőjobboldali személyt kedden, akik Emmanuel Macron államfő ellen terveztek merényletet - erősítették meg hivatalos források a BFM francia hírtévé értesülését.
A Sin Bet izraeli belbiztonsági szolgálat letartóztatott decemberben két fiatal beduin nőt, akik a vádak szerint terrorcselekményt terveztek elkövetni Izraelben - jelentette hétfőn a helyi média.
Újabb gázolásos és késeléses támadás történt Ciszjordániában, egy izraeli katona megsebesült, a palesztin merénylőt az izraeli biztonságiak lelőtték - jelentette hétfőn a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet.
Százhoz közelít a pokolgépes merénylet halálos áldozatainak és sérültjeinek száma.
Legalább 23-an meghaltak és 25 ember megsebesült, amikor egy fegyveres tüzet nyitott a buszon.
Az egyiptomi belügyminisztérium szerdán azonosította az alexandriai kopt katedrális elleni merénylet elkövetőjét.
Izraeli katonák lelőttek egy késsel rájuk támadó palesztint hétfőn kora reggel Jeruzsálem óvárosánál - jelentette az izraeli közszolgálati rádió.
Valószínűleg merénylet történt a Pakisztán déli részén fekvő szentélynél, ahol hatalmas tömeg volt.
Hat embert megsebesített lőfegyverrel, illetve megszúrt Izraelben egy palesztin merénylő csütörtökön Tel Aviv mellett egy piacnál - közölte az izraeli Tízes csatorna.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft