"MÉRGEZÉS" címkével ellátott hírek
Ketten továbbra is életveszélyes állapotban vannak a szerepi mérgezettek közül - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat Észal-Alföldi Regionális igazgatója az MTI-t szerda délelőtt.
Őrizetbe vettek a rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint mérgező italt értékesített helyi lakosoknak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Dámócon, a mérgezésbe időközben egy másik ember is belehalt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap az MTI-vel.
Fagyállóba áztatott kockacukrot dobtak egy kertbe Békéscsabán.
Egy ember meghalt, hárman súlyos állapotban kerültek kórházba mérgezés miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Dámócról - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.
Olaszországban egy egész család került kórházba, miután Bonduelle-spenótot ettek. Az érintett tételeket kivonják a forgalomból.
Élelmiszerek megmérgezésével fenyeget egy zsaroló Németországban - figyelmeztettek a hatóságok csütörtökön.
Mérget küldött volt barátnőjének egy 39 éves férfi, súlyos testi sértés előkészülete miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.
Patkánymérget kevert három gyermekének a tejébe egy anya Bolíviában. Mindhárom gyerek meghalt. Egyelőre nem tudni, hogy baleset vagy gyilkosság történt.
Rovarirtót ivott nyolc hindu fanatikus Indiában, hogy ezzel hívják fel a figyelmet a szent állatként tisztelt tehenek fokozottabb védelme. Az egyik férfi belehalt a mérgezésbe – közölte pénteken az indiai rendőrség.
Három embert vittek kórházba a mentők szén-monoxid-mérgezés miatt egy fővárosi, XVIII. kerületi családi házból.