"MERYL STREEP" címkével ellátott hírek
A két sztárszínész és az ikonikus rendező ráadásul egy nagyon időszerű témát boncolgat majd a The Post című moziban: a független sajtó fontosságát.
A 67 éves színésznő minden bizonnyal egy hagyományos kategóriában is jelölést szerez, így akár két díjjal is távozhat az átadóról.
Nem a szervezők, hanem a közönség érdeme, hogy Meryl Streep elvállalta a 66. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale) zsűrijének vezetését, ami igen jelentős teljesítmény, mert az amerikai színésznő most először tölti be a döntnök szerepét egy filmfesztiválon - közölte a világ legnagyobb filmes közönségfesztiváljának igazgatója kedden Berlinben.
A háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep fiatal filmes tehetségeknek tart mesterkurzust a februári Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon.
Forgatókönyvíró műhelyt alapított 40 év feletti női íróknak Meryl Streep háromszoros Oscar-díjas amerikai filmsztár.
Meryl Streep lábai előtt hever a 62. Berlinale: az amerikai színésznő életműdíjat kap a német főváros rangos filmfesztiválján, ahol újságíróknak több évtizedes pályafutásáról, "titkairól" és arról is beszélt kedden, hogy könyvet írhatna a rendezőkről. "Bestseller lenne" - viccelődött.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft