"MÉSZÁROS LŐRINC" címkével ellátott hírek
Közös szakmai vezetés alá vonják a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó mezőgazdasági cégeket, a Talentis Agro Holding az ország egyik legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszeripari konszernje lesz - írja a hétfői Világgazdaság.
Mészáros Lőrinc megvásárolja a Mezort Általános Befektetési Zrt.-t - közölte az üzletember által megbízott kommunikációs cég hétfőn az MTI-vel.
A cég sikerre született, hároméves működése alatt eddigi 15 pályázatából tizenhármat meg is nyert. Kettő értéktelenebbet bukott csak el.
De lenyomja Ronaldót is. Több mint bizarr lista azokról, akiket lehagyott Mészáros.
Bélmegyeri földesurakkal alapított új vállalkozást Mészáros Lőrinc Ökoland Fehérhát Kft. néven gabonafélék termesztésére, 10 millió forintos alaptőkével.
Mészáros Lőrinc és felesége a napokban hivatalosan is bejelentették azt az eddig sem különösebben nagy titokban tartott információt, hogy ők a Konzum Magántőkealap tulajdonosai. Jól sült el a vicc, már akinek A javasodás-előrejelzéshez egy (szándékosan) mosolyogtatóan primitív módszert választottunk: kiszámoltuk, hogy 2006 és 2017 között éves átlagban mennyivel nőtt Mészáros Lőrinc vagyona, majd a 2017-es vagyon értékét felszoroztuk az így megkapott növekedési ütemmel, aztán az így megkapott 2018-as értéket is felszoroztuk, és így tovább. Azaz csináltunk egy exponenciális függvényt, amely szerint Mészáros vagyona az eddigi ütemben növekedik a végtelenségig.
A hvg.hu szerint a felcsúti oligarcha Csányi Sándort is megelőzte a leggazdagabbak listáján.
Egy korszak lezárul: a felcsúti polgármester a ciklus végét sem várja meg, idő előtt visszavonulót fúj. Személyes okokra hivatkozik, illetve hogy "kizárólag gazdasági érdekeltségeire koncentráljon".
A Magyar Energetikai és Közmű-Szabályozási Hivatal (MEKH) és a Gazdasági Versenyhivatal sem gördített akadályt az elé, hogy a Mátrai Erőmű Zrt.-ben 61,76 százalékos mértékű közvetett befolyást szerezzen az Opus Global Nyrt. közvetett irányítása alatt álló Status Power Invest Kft. - tájékoztatta a befektetőket a Budapesti Értéktőzsde honlapján a tőzsdén jegyzett társaság kedden.
Közel hatmilliárd forint nyereséggel zárta az Opus Global 2017-et - derül ki a most kiadott jelentésből.
Hírek