"MEXIKÓ" címkével ellátott hírek
Az Egyesült Államok és Mexikó közös tervben állapodott meg a migránsprobléma kezelését illetően - adta hírül csütörtökön a Fox televízió, eközben Mexikó katonákat vezényelt az amerikai határhoz, hogy leállítsa a hondurasi migránsok karavánját.
Carlos Antonio Santamaria Diaz orvosi biofizika szakra jár majd.
Donald Trump amerikai elnök kedden este egy nagygyűlésen kijelentette: az amerikai-mexikói határon felépítendő falat végül majd Mexikó fogja kifizetni.
Kisebb károk keletkeztek, de az első jelentések nem szóltak áldozatokról.
A maradványokra Latin-Amerika vezető tévétársasága, a Televisa guadalajarai székháza előtt bukkantak rá.
Sok tényezőtől függ a földrengések okozta kár: az erősségén túl a mélységétől, a geológiai viszonyoktól, és attól is, mennyire van közel lakott terület - emelte ki Tóth László szeizmológus az M1 aktuális csatorna csütörtök délelőtti műsorában.
A legfrissebb hivatalos összesítések szerint legalább 248 halottja van a keddi mexikói földrengésnek, és a legtöbben a fővárosban haltak meg.
Egy iskola, egy gyár és egy szupermarket is romba dőlt Mexikó fővárosában, ahol továbbra is keresik a túlélőket a keddi földrengés után. Mexikóváros mellett Morelos szövetségi államban találták eddig a legtöbb halottat. Több millió háztartás áram nélkül maradt.
Ám előtte azért volt néhány csavar. De, ha kattintasz, megismerheted Valnerovicz Erika, Puskel Márton (mindketten mezőberényiek), no és persze a lézeres gép (ő amerikai gyártmányú) történetét. Moziba illő sztori; valaki esetleg nem tudja Vajna András (Andrew G. Vajna) mobilszámát? Csapó!
Az amerikai Eagles együttes, amelynek Hotel California című száma 1976-ban óriási sláger volt, beperelt egy ezzel azonos nevű mexikói szállodát.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft