"MEZŐBERÉNYI VADÁSZNAP" címkével ellátott hírek
Az Országos Magyar Vadászkamara döntése értelmében 2017. augusztus 26-án, szombaton 10 órától Békés megyében, Mezőberényben kerül megrendezésre a 25. Országos Vadásznap.
Mezőberény programokban igen gazdag nyár elé néz. Mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb szórakozási formát, kiállítást, fesztivált, sport vagy kulturális eseményt.
2017. április 26-án a Békés Megyei Vadászszövetség és az Országos Magyar Vadászkamara Békés Megyei Területi Szervezete közös küldöttgyűlést tartott a mezőberényi Városháza dísztermében.
Hagyományosan – immár huszonnégy esztendeje – szeptember első hétvégéjén rendezik meg a Békés Megyei Vadásznapot, hiszen ebben az időszakban indul a vadászszezon. Az őszi hónap elején kezdődik a gímszarvasok bőgése, s ezzel – hivatalosan szeptember elsejétől – kezdődik a három-négy hónapos vadászidény. A szezonkezdet jó alkalom az elmúlt esztendő értékelésére, amellyel kapcsolatban a hír6.hu kérdésére Zuberecz Tibor megyei fővadász úgy fogalmazott, sikeres időszak áll a Békés megyei vadászok mögött, s az előttük álló idény kilátásai is biztatóak.