"MEZŐHEGYESI MÉNESBIRTOK" címkével ellátott hírek
Mindhárom kategóriában német sikerrel zárult vasárnap a fiatal fogatlovak mezőhegyesi világbajnoksága.
Január elsején, azaz holnap megkezdi működését a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Mezőhegyesen.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt javasolja Orbán Viktor kormányfőnek, hogy a fideszes Farkas Sándort, Szentes országgyűlési képviselőjét, a mezőgazdasági bizottság tagját bízza meg a mezőhegyesi ménesbirtok és mintagazdaság megalapításáért felelős kormánybiztosi feladattal.
Lemondott Szaxon J. Attila, a Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt. igazgatóságának elnöke.
Szórja a pénzt, mint Csekonics, tartja a magyar mondás, amely mára a honi sajtó szerves része lett, a politikai közbeszédről nem is szólva. Jelenleg a mezőhegyesi ménesbirtok privatizációjának ügyében is nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztálya az 1963-ban Békéscsabán született elszámoltatási kormánybiztos, dr. Budai Gyula feljelentése nyomán.
A Békés megyeitől a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz (BRFK) került a Mezőhegyesi Állami Ménesbirtok Rt. privatizációjának ügye, amelyben az elszámoltatási kormánybiztos tett feljelentést május közepén. Ezt Budai Gyula közölte pénteken az MTI-vel. Tájékoztatása szerint a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság illetékesség hiánya miatt tette át a már elrendelt nyomozás iratait a BRFK gazdaságvédelmi főosztályára.