"MEZŐKOVÁCSHÁZI HUNYADI JÁNOS KÖZÉPISKOLA KOLLÉGIUMA" címkével ellátott hírek
Nehéz arra szavakat találni arra, hogyan, mennyire brutális módon bántak volna el egy ártatlan kismacskával Mezőkovácsháza központjában, a Négy Évszak Óvoda és Bölcsőde közelében, ahová valószínűleg elvánszorgott szörnyű kínjában. Ebben a farkasordító hidegben egyszerűen kidobták az utcára, a fagyos hóra, sőt láthatóan előtte jól fejbe vágták oldalról valamivel.
Több mint egy évvel ezelőtt, 2013 őszén érlelődött meg a gondolat Mezőkovácsházán hagyományőrző és hagyományápoló egyesület létrehozására, s az elhatározást hamarosan tettek követték. Varga Gusztáv, a város új polgármestere máris felkarolta a nemes kezdeményezést.
Nagyot gondolt egy hétfői napon még tavaly Kovács Péter, és felhívta telefonon az egykori kiváló labdarúgócsatárt, Besenyei Istvánt Mezőkovácsházán. Eltelt két nap, s a helyi polgárőr egyesület oszlopos tagja Mikulás-öltözékben találta magát hamarosan az 1952-ben állami általános gimnáziumként alapított, DUMA’Színházáról nevezetes Hunyadi János Középiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Kollégium Hősök terei kollégiumi épületében.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft