"MICHAEL SCHUMACHER" címkével ellátott hírek
A világ 5 leggazdagabb sportolója közé rangsorolta Michael Schumachert a Forbes magazin.
Májusban kerül kalapács alá Michael Schumacher egyik legelső Forma–1-es autója.
A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fia, a 17 éves Mick jövőre a Forma-3-ban folytatja versenyzői pályafutását.
A kiállítás jövőre nyit Kölnben.
A két éve súlyosan megsérült Forma-1-es legenda nem jár és nem emelte meg a karját sem, hiába írta ezt róla egy közkedvelt német hetilap. Menedzsere nem örül az efajta híreknek, amik hamis reményt keltenek az aggódó rajongókban.
Michael Schumacher továbbra is harcol – jelentette ki barátja, Jean Todt. A Ferrari volt csapatfőnöke közös sikereik jelentőségéről is beszélt.
Téves, a magánszférát sértő információkat közöltek Michael Schumacherről, ezért a Corinna Schumacher három német pletykalap ellen is pert indított.
Fák mögött elrejtőző, helikopterekről „támadó” fotósok jelentenek állandó veszélyt és fenyegetést Michael Schumacher és családja magánszférájára. A menedzser Sabine Kehm a védekezés nehézségeiről, és egyesek által bírált hírzárlatukról beszélt.
Még csak első hivatalos tesztjét teljesíti, máris elképesztő az érdeklődés Michael Schumacher formaautós karrierbe kezdő fia iránt. Mick Schumachert ugyanakkor csapatfőnöke és apja menedzsere is félti a rá nehezedő plusztehertől.
Noha a család és a menedzsment jó ideje nem szolgált már új információkkal, a brit médiában újabb találgatások láttak napvilágot a 2013 végén súlyos balesetet szenvedett Michael Schumacherrel kapcsolatban.