"MIKLÓS EDIT" címkével ellátott hírek
Szombat éjjel megműtötték Miklós Edit térdét, aki az alpesi sízők világkupa-sorozatának ausztriai állomásán, a szombati szuperóriás-műlesiklás során bukott, és szenvedett keresztszalag-szakadást.
A magyar síző a szombati szuperóriás-műlesiklásnál szenvedett keresztszalag-szakadást az ausztriai Bad Kleinkirchheimben.
Közvetlenül célba érkezése után hanyatt esett, beütötte a fejét és elájult Miklós Edit az alpesi sí világkupa idei első gyorsasági számában, az ausztriai Bad Kleinkirchheimben rendezett szombati szuper-óriásműlesikló futamon.
Rengeteg szerencsétlenség hátráltatta az alpesi síző Miklós Editet múlt hétvégi, visszatérő versenyén Lake Louise-ban, ennek ellenére élvezte a világkupa-viadalt, s a második napon szerzett 14. helyének kifejezetten örül.
Súlyos sérülését követően augusztusban csatolhat lécet Magyarország legjobb alpesi sízője, Miklós Edit, aki a hazai szövetség közelgő tisztújító körgyűlése előtt kiállt a jelenlegi vezetés mellett.
Alig több mint egy héttel súlyos balesete után kiengedték Miklós Edit alpesi sízőt a kórházból.
Kisebb műtéten esett át Ausztriában Miklós Edit, a női alpesi sízők világkupa-sorozatának magyar résztvevője.
Az osztrák Elisabeth Görgl nyerte meg csütörtökön a szuper-óriásműlesiklást a női alpesi sízők világkupa-sorozatának olaszországi állomásán, ahol Miklós Edit a 38. helyen végzett.