"MINŐSÍTÉS" címkével ellátott hírek
A hazai természetes fürdőhelyek zöme kiváló minősítést kapott - tudatta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) kedden az MTI-vel.
A Tourinform Körös-Sárrét iroda 100%-os eredményt ért el, így a minősítési rendszerben „kiváló” minősítést szerzett.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a második negyedévben is minősítette a cégjegyzékbe bejegyzett és áfa-regisztrált adóalanyokat.
A fürdőkkel bővül a nemzeti tanúsító védjegyrendszer, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és a Magyar Fürdőszövetség 1-5 csillaggal minősíti azokat az élményfürdőket, gyógy-, wellness, illetve orvosi wellness fürdőket, strandfürdőket és uszodákat, amelyek csatlakoznak a minősítési rendszerhez.
Összesen 30 ezer tanár és tanító jelentkezhet a pedagógus II. minősítésre a következő tanévben – közölte Hoffmann Rózsa, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára pénteken Szegeden.
Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere és Daka Zsolt, a Gyulahús Kft. ügyvezető igazgatója vette át a hungarikum minősítésért járó oklevelet az Első Hungarikum Díjátadó Gálán, 2013. december 3-án.
December elseje után nem kell alkalmazni az ivóvíz minőségi követelményeit az 50 személynél kevesebbet ellátó, vagy pedig a napi 10 köbméternél kevesebb vizet szolgáltató, egyedi vízellátásból származó vízre, ha a szolgáltató nem kereskedő vagy közszolgáltató.
Kiváló minősítéssel végeztek a magyar hadihajósok a Vasmacska 2013 (Iron cat 2013) elnevezésű, a Vajdaságban megrendezett szerb-magyar hadgyakorlaton - közölte a Magyar Honvédség (MH) 1. Tűzszerész és Hadihajós Ezred szerdán Facebook-oldalán.
Megkezdődött a trafikok számára kidolgozott elektronikus készletnyilvántartó és adattovábbító rendszerek minősítése - közölte a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.
Új nemzeti tanúsító védjegyrendszert alkalmaznak a szálláshelyek szolgáltatásainak minősítésére Magyarországon, miután megszűnt a szálláshelyek kötelező minősítése - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft