"MINTAPROGRAM" címkével ellátott hírek
Tizenkét óvoda nyert az idei Kincses Kultúróvoda pályázaton, köztük a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde is. Az elismerést Béres Istvánné igazgatónő vette át, dr. Hoppál Pétertől, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkárától és Závogyán Magdolna helyettes államtitkártól, a napokban rendezetett ünnepélyes átadáson, Budapesten.
Kerekasztal beszélgetést tartottak Gyomaendrődön az innen indult „A jövő biztonsága” című Társadalombiztosítási Oktatási Mintaprogram eredményeinek számba vételére. Az eseménynek a Gyomaendrődi Járási Hivatal adott otthont, melyen a program vezetői, a benne szereplő diákok és tanárok is elmondhatták egy kötetlen beszélgetés keretében tapasztalataikat.
Jászapáti önkormányzata a koordináció feladatait vállalva támogatja a Hangya Termelő Iskola projekt megvalósítását, amelyre a helyi Gróf Széchenyi István Katolikus Gimnázium és Szakképző Iskola pályázaton 187 millió forintot nyert el a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében - közölte a település fideszes polgármestere a képviselő-testület határozata alapján az MTI-vel.
Ion Sturza volt moldovai miniszterelnök érdekeltsége és egy kazah cég indítja újra a nagybányai aranytermelést, a korábban ciánkatasztrófát okozó cég eszközeivel. Azt mondják, most biztonságos lesz az üzem, afféle mintaprogramnak is szánják.
A MaNDA projekt részeként az ózdi Városház téren megtartották az első digitális utcai adventi kiállítást, amelyen az egykori kohászváros múltját ismerhették meg mindazok, akik rendelkeztek a szükséges technikai feltételekkel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó